• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spielberg: Moto2 ΕΔ2
Ταχύτερος ο Gardner, 21 αναβάτες μέσα σε ένα δευτερόλεπτο!
Νέα 13/08/2021 - 17:51

Για άλλη μια φορά, οι ΕΔ της Moto2 είδαν τους αναβάτες να καταγράφουν πολύ κοντινούς χρόνους, καθώς 21 αναβάτες βρέθηκαν μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο! Με την πίστα να έχει στεγνώσει σχεδόν πλήρως, οι αναβάτες πλησίασαν σχετικά τους πρωινούς τους χρόνους, ενώ κάποιοι κατάφεραν να κάνουν καλύτερους γύρους κατά τις ΕΔ2.

Αυτό το session είδε τους Raul Fernandez και Remy Gardner να επανέρχονται στο  προσκήνιο, καθώς από την αρχή άρχισαν να κινούνται γρήγορα και να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις, ήδη στα πρώτα πέντε λεπτά του session. Από κοντά ακολουθούσε και ο πολύ γρήγορος Augusto Fernandez ο οποίος μετά το πρώτο δεκάλεπτο πολλές φορές άλλαξε θέση στην κορυφή με τον Raul Fernandez.

Προς το τέλος του session, ο ομόσταυλος του Augusto Fernandez, Sam Lowes, κατάφερε να κάνει τον γρηροτότερο μέχρι τότε γύρο, σε 1:29.161, όμως τρία λεπτά μετά οι Raul Fernandez και Remy Gardner κατέβασαν τους χρόνους τους σε 1:29.154 και 1:29.125 αντίστοιχα. Ο τελευταίος που κατάφερε να ανταγωνιστεί τους αναβάτες του Aki Ajo ήταν ο Ai Ogura, με χρόνο 1:29.099, προσπεράστηκε όμως από τον Remy Gardner, ο οποίος τελείωσε τις ΕΔ2 στην πρώτη θέση με 1:28.967. Την τριάδα έκλεισε ο Raul Fernandez (1:29.154).

Οι αναβάτες της Elf Marc VDS, Sam Lowes και Augusto Fernandez, έμειναν στην τέταρτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα. Ο Lorenzo Dalla Porta συνεχίζει την καλή του εμφάνιση στην έκτη θέση, ενώ ο Marco Bezzechi, παρά την έξοδό του (και παρολίγον πτώση) 9 λεπτά πριν το τέλος, κατάφερε να τελειώσει τις ΕΔ2 στην έβδομη θέση. Όγδοος ήταν ο Aron Canet, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Marcel Schrotter και Thomas Luthi.

Πτώσεις σημείωσαν οι Hector Garzo και Albert Arenas.

 

 

Επόμενο άρθρο »

Quartararo: Σήμερα ήθελα να αποφύγω τα λάθη

« Προηγούμενο άρθρο

Spielberg: MotoGP ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα