• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Με απέλυσαν ενώ φορούσα ακόμα τα δερμάτινά μου
Νέα 07/08/2021 - 19:41

Ήταν μια περίεργη μέρα σίγουρα για τον Danilo Petrucci. Όχι μόνο επειδή δεν κατάφερε στις κατατακτήριες κάτι καλύτερο από την 22η θέση, αλλά και επειδή δεν είναι πολλοί οι αναβάτες που απολύονται ενώ βρίσκονται ακόμα στην πίστα. 

Αν σε μια συνεργασία που ποτέ δεν ήταν προσοδοφόρα, όπως αυτή της ΚΤΜ και του Danilo Petrucci, το τέλος μοιάζει σίγουρο, σίγουρα η στιγμή που αυτό ανακοινώθηκε θα μπορούσε να έχει διαλεχθεί πιο προσεκτικά.

"Προφανώς δεν εξεπλάγην, ήξερα εδώ και καιρό ότι με το τέλος της σεζόν θα χώριζαν οι δρόμοι μας, γιατί όταν παίρνεις τηλέφωνο και δεν το σηκώνει κανείς, καταλαβαίνεις ότι έχει τελειώσει". δήλωσε ο Petrucci. "Προφανώς θα μπορούσα να πω κάτι για τον τρόπο, ότι δεν ήταν σωστός ή πολιτισμένος, αλλά αυτός ο κόσμος δεν σταματά ποτέ να με εκπλήσσει".

Ο Danilo αστειεύεται με την επισημότητα του "διαζυγίου". "Διασκέδασα πολύ αυτές τις μέρες καθώς έβλεπα ότι όλοι προσποιούνταν ότι δεν έχει συμβεί κάτι. Κατά την γνώμη μου θα μπορούσαν να έχουν ανακοινώσει τα νέα 2-3 εβδομάδες πριν και για εμένα δεν θα είχε αλλάξει κάτι. Αλλά τώρα, μετά τις κατατακτήριες, είχαμε μια συνάντηση και με απέλυσαν ενώ φορούσα ακόμα τα δερμάτινά μου".

Όσον αφορά το μέλλον του, ο Petrucci δεν θέλει να αναφέρει κάτι. Φυσικά οι διαδικασίες της παύσης του συμβολαίου και της συνεργασίας δεν είναι κάτι απλό και ήρεμο και έτσι οι πιθανότητες να δούμε τον Ιταλό αναβάτη στα motocross ή σε rally με την ΚΤΜ έχουν εκμηδενιστεί. "Τους διαβεβαίωσα παρόλα αυτά ότι δεν θα πάψω να είμαι πελάτης τους", ανέφερε ο Petrucci. Πάντως, ο Petrux δεν αποκλείει τίποτα και ψάχνει κάποιον που "Να μην με θεωρεί απλά ένα πιόνι που συμπληρώνει την σκακιέρα, αλλά να έχει πίστη σε εμένα. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι και να περνάω καλά".

Με τα σύννεφα να κάνουν βόλτα στον αυστριακό ουρανό και την πιθανότητα βροχής αύριο μεγάλη, υπήρξε η απορία αν ο Petrucci έχει κάποια "έκπληξη" για αύριο. "Η προσέγγισή μου δεν αλλάζει. Αγωνίζομαι για να κάνω το καλύτερο δυνατόν, αλλά είναι αλήθεια ότι στις ευθείες, με αυτή την μοτοσυκλέτα, υποφέρω πολύ και χάνω όλη την αίσθηση και τον ρυθμό που είχα. Είμαι ένας μεγαλόσωμος αναβάτης και ξέρω ότι αυτό είναι το όριο. Απλά δείτε πόσο καλύτερα πάνε οι κοντύτεροι και ελαφρύτεροι ομόσταυλοί μου με την ίδια μοτοσυκλέτα".

Επόμενο άρθρο »

Οι συνεντεύξεις των τεχνικών διευθυντών

« Προηγούμενο άρθρο

WORLDSBK Most: Πρώτος αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα