• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: Moto2 KAT
Τρίτη pole position για τον Remy Gardner
Νέα 07/08/2021 - 17:29

Με τις ΚΑΤ της Moto2 έκλεισε η αγωνιστική δράση του Σαββάτου. Στις ΚΑΤ1 o αναβάτης της VR46, Celestino Vietti είχε ένα καλό session και βρισκόταν στις πρώτες θέσεις ότα, 1.30 λεπτό πριν το τέλος έπεσε και τελικά έμεινε εκτός ΚΑΤ2 καθώς ο Hector Garzo με έναν εκπληκτικό τελευταίο γύρο τον άφησε εκτός. Από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Fabio Di Giannantonio, Hector Garzo, Albert Arenas και Stefano Manzi.

Στις ΚΑΤ2, από νωρίς οι δύο αναβάτες του Aki Ajo εδραίωσαν την θέση τους, αρχικά με τον Remy Gardner να κάνει 1:29.377 και τον Raul Fernandez 1¨29.345. Ο μόνος που φαινόταν να βρίσκεται κοντά τους ήταν ο Marco Bezzechi που, 7.30 λεπτά πριν το τέλος πέρασε στην πρώτη θέση με 1:28.811. Ενώ φαινόταν ότι η μάχη για την pole position θα εκτυλισσόταν (για άλλη μια φορά) ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις, ο rookie Ai Ogura έκανε έναν εκρηκτικό γύρο (1:28.789) και ανέβηκε στην κορυφή. Δυστυχώς για αυτόν, ο Remy Gardner δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Μόλις ένα λεπτό πριν το τέλος, ο Gardner έκανε χρόνο 1:28.669, τον οποίο μάλιστα βελτίωσε στον αμέσως επόμενο γύρο σε 1:28.616 αν και ο δεύτερος αυτός γύρος ακυρώθηκε, κατακτώντας την τρίτη του pole position για φέτος.

Ο Ai Ogura αρκέστηκε στην δεύτερη θέση, μπροστά από τον Marco Bezzechi. Ο Raul Fernandez (ο οποίος όπως επιβεβαιώθηκε σήμερα του χρόνου θα αγωνίζεται στα MotoGP, πλάι στον Remy Gardner) θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση του grid ενώ την δεύτερη σειρά εκκίνησης θα συμπληρώσουν οι Aron Canet και Augusto Fernandez, ο οποίος αποδεικνύεται εξαιρετικά δυνατός αυτό το Σαββατοκύριακο.

Την τρίτη σειρά της εκκίνησης θα επανδρώσουν οι Sam Lowes, Lorenzo Dalla Porta και Somkiat Chantra, ενώ τέλος, η τέταρτη σειρά της εκκίνησης αποτελείται από τους Marcel Schrotter, Xavi Vierge και Fabio Di Giannantonio.

Επόμενο άρθρο »

WORLDSBK Most: Πρώτος αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Styria: MotoGP KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα