• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: Moto3 KAT
Pole position για τον Deniz Öncu
Νέα 07/08/2021 - 14:40

Στις ΚΑΤ1 οι αναβάτες της Moto3 (εκτός από τον Yuki Kunii και τον Andi Farid Izdihar) δεν βγήκαν αμέσως στην πίστα, αλλά περίμεναν για να βγουν τελικά στην μέση του session πίσω από τους αναβάτες της Leopard, Xavier Artigas και Dennis Foggia. Στις ΚΑΤ2 πέρασαν τελικά οι Dennis Foggia (που κατάφερε να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση στον τελευταίο γύρο), Τatsuki Suzuki, Gabriel Rodrigo και Romano Fenati.

Oι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν με τον, ταχύτερο στις ΕΔ3, Ayumu Sasaki να έχει πτώση και τον Foggia να παίρνει την πρώτη θέση για λίγο, πριν ο Niccolo Antonelli τον "εκθρονίσει", με χρόνο 1:36.728. Σύντομα, ο Izan Guevara πέρασε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:36.635 και ο Antonelli αντεπιτέθηκε με έναν πολύ γρήγορο γύρο, ο οποίος διακόπηκε από την πτώση του Ιταλού στην δέκατη στροφή.

Με 6 λεπτά να απομένουν, ο Pedro Acosta ανέβηκε στην κορυφή με 1:36.575 για να τον κατεβάσει από εκεί 3 λεπτά αργότερα ο Sergio Garcia με 1:36.512, χρόνο τον οποίο κατέβασε μετά από 1,5 λεπτό σε 1:36.477. Ο δρόμος για την pole position φαινόταν στρωμένος για τον Garcia, όμως μόλις 45 δευτερόλεπτα πριν το τέλος, ο Garcia είχε άσχημη πτώση και φαίνεται να έχει χτυπήσει στο πόδι ,καθώς κούτσαινε και δεν κατάφερε να φτάσει στο παρκ φερμέ με το τέλος του session. Όμως τα πράγματα χειροτέρεψαν και άλλο για τον Ισπανό αναβάτη καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Deniz Öncu, κάνοντας έναν εκπληκτικό γύρο (1:36.453) του έκλεψε την πρώτη θέση και πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του!

O Sergio Garcia, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσει από την δεύτερη θέση αύριο, ενώ την πρώτη σειρά του grid συμπληρώνει ο Romano Fenati που έχει ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα. Την δεύτερη σειρά της εκκίνησης επανδρώνουν οι Pedro Acosta (ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για τον Ισπανό), Izan Guevara και Dennis Foggia. Από την τρίτη σειρά θα ξεκινήσουν αύριο οι Jaume Masia, Darryn Binder και Jeremy Alcoba.

 

Επόμενο άρθρο »

Styria: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Styria: Moto2 ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA