• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Styria: Moto2 ΕΔ3
22 αναβάτες με διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου!
Νέα 07/08/2021 - 13:34

Οι ΕΔ3 της Moto2 είδαν τους αναβάτες να γράφουν πολύ κοντινούς χρόνους, με τους 22 πρώτους να βρίσκονται μέσα στο ίδιο δευτερόλεπτο!

Στα πρώτα στάδια, ο Augusto Fernandez βρισκόταν στην κορυφή με χρόνο 1:29.068, τον οποίο βελτίωσε μετά σε 1:28.908. Ο Marco Bezzechi είχε ξεκινήσει δυναμικά αλλά είχε πτώση στην έξοδο της τρίτης στροφής και αναγκάστηκε να μείνει εκτός σε μεγάλο μέρος του session, για να επανέλθει προς το τέλος, όταν 5 λεπτά πριν το τέλος έφτασε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:28.775, συνεχίζοντας ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο.

Ο Remy Gardner, ο οποίος είχε ένα μέτριο session στις ΕΔ1, για να βελτιωθεί στις ΕΔ2, κατάφερε 3.30 λεπτά πριν το τέλος να περάσει στην κορυφή με χρόνο 1:28.680 και να κατακτήσει την πρώτη θέση των ΕΔ3.

O Marco Bezzechi έμεινε τελικά δεύτερος (1:28.755) ενώ την τριάδα έκλεισε ο Aron Canet που βελτίωσε τον χρόνο του προς το τέλος (1:28.854). O Augusto Fernandez δεν κατάφερε να αντεπιτεθεί στο τέλος και περιορίστηκε στην τέταρτη θέση, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Sam Lowes.

O Raul Fernandez ήταν έκτος, με τον Ai Ogura στην έβδομη θέση, μπροστά από τον Lorenzo Dalla Porta. O Marcos Ramirez συνεχίζει ένα καλό Σαββατοκύριακο στην ένατη θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισε ο Γερμανός, Marcel Schrotter.

Στις ΚΑΤ2 περνάνε απευθείας επίσης οι Tony Arbolino, Thomas Luthi, Somkiat Chantra και Xavi Vierge.

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Styria: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Styria: MotoGP ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA