• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Toprak Razgatlioglu υπογράφει με την Yamaha στα Superbikes
μέχρι και το 2023
Νέα 02/07/2021 - 19:03

Μετά από μια δυνατή πρώτη σεζόν με την Yamaha R1 το 2020, όπου κέρδισε και την πρώτη του νίκη, στο Phillip Island, ο Toprak Razgatlioglu έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα φέτος και βρίσκεται δεύτερος στο πρωτάθλημα, έχοντας ήδη 7 βάθρα, συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης στο Misano. Αυτές οι εμφανίσεις τράβηξαν την προσοχή ομάδων τόσο στα Superbikes όσο και στα MotoGP, όμως τελικά ο 24χρονος αναβάτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Yamaha Motor Europe και θα παραμείνει στα Superbikes μέχρι και το 2023.

"Η Yamaha έχει γίνει οικογένειά μου και είμαι πολύ χαρούμενος που υπογράφω για άλλα δύο χρόνια", ανέφερε ο Razgatlioglu. Πιστεύω ότι έχουμε βελτιώσει πολύ την μοτοσυκλέτα από όταν ήρθα το 2020, οπότε ήταν μια εύκολη απόφαση για έμενα. Παλεύουμε για το πρωτάθλημα φέτος, είμαστε πολύ κοντά στην κορυφή και έχω τους καλύτερους ανθρώπους δίπλα μου στην Pata Yamaha with Brixx Team που θα με βοηθήσουν να πετύχω τους στόχους μου. Μου αρέσουν τα Superbikes, χαίρομαι που είμαι εδώ. Τα MotoGP είναι κάτι που ίσως σκεφτώ στο μέλλον,όμως τώρα είμαι πλήρως αφοσιωμένος στο να κάνω την δουλειά μου εδώ, στα Superbikes. Ευχαριστώ όσους δουλέψανε για να φτάσουμε μέχρι εδώ και ανυπομονώ για το μέλλον μου με την Yamaha".

"Ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι μαζί με τον Toprak το 2020, μια περίεργη χρονιά για όλους, αλλά αναπτύξαμε καλή σχέση", δήλωσε ο Andrea Dosoli, υπεύθυνος αγώνων ταχύτητας στην Yamaha Motor Europe. "Aυτό εξυπηρέτησε ως βάση για την φετινή σεζόν, η οποία είναι πολύ θετική για εμάς. Η καλύτερη από όταν η Yamaha επέστρεψε στα Superbikes. H Yamaha R1 συνεχίζει να βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα και αυτό επιτρέπει στον Toprak να εκφράσει το ταλέντο του. Η απόφαση να συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ του Toprak και της Yamaha Motor Europe για άλλες δύο σεζόν ήρθε νωρίτερα από ότι αναμενόταν, καθώς είμαστε πεπεισμένοι ότι έχει πολλά ακόμα να δώσει και μαζί θα μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα στα Superbikes. Eκτιμώ βαθύτατα την εμπστοσύνη που έχει δείξει ο Toprak στην Yamaha, για την οποία τον ευχαριστώ και μπορώ να εγγυηθώ ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να φτάσουμε στις υψηλές μας προσδοκίες".

Από όταν ήρθε στην Yamaha το 2020, ο Toprak έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει αγώνες και είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε αυτό το ταξίδι μαζί  για άλλες δύο σεζόν", είπε ο Paolo Pavesio, διευθυντικό στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ και αγώνων της Yamaha Motor Europe. "Έχει αποδείξει ότι μπορεί να παλεύει για νίκες κάθε Σαββατοκύριακο και μόλις στην δεύτερή του χρονιά πάνω στην R1 είναι διεκδικητής του τίτλου. Πολύ σημαντικό για εμάς είναι ότι ο Toprak λειτουργεί σαν έμπνευση και μοντέλο για τους νέους μας της bLU cRU, με τους οποίους περνάει πολύ χρόνο κατά τα Σαββατοκύριακα των Superbikes. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Toprak για την εμπιστοσύνη του στην Yamaha, όπως και τον μάνατζέρ του Kenan Sofuoglu και όλους από την μεριά μας που βοήθησαν στο να συμβεί αυτό. Νομίζω ότι θα έχουμε συναρπαστική και πολύ καλή πορεία μαζί και θα δουλέψουμε ώστε να δώσουμε στον Toprak την καλύτερη πλατφόρμα για να πετύχει".

Επόμενο άρθρο »

SBK: Donington Park ΕΔ

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Razgatlioglu είχε προσφορές από τα MotoGP!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα