• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Gerloff στη θέση του Morbidelli στο Assen
Νέα 23/06/2021 - 17:19

Η PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team καλωσορίζει τον Αμερικανό Garrett Gerloff στην ομάδα για το DutchGP στο Assen, ως αντικαταστάτη του τραυματία Franco Morbidelli.

Ο 25χρονος Gerloff είναι οδηγός της GRT Yamaha WorldSBK Team και θα είναι η πρώτη του φορά στο Assen, αλλά έχει οδηγήσει πέρυσι την Yamaha YZR-M1, όταν αντικατέστησε τον Valentino Rossi στην Monster Energy Yamaha MotoGP Team, στο European GP στην Valencia κατά τις ΕΔ1 και ΕΔ2. Μάλιστα ο Αμερικανός είχε εντυπωσιάσει, καθώς προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα στην Μ1, και ήταν 16ος κατά τις ΕΔ1, στην πρώτη του επαφή με την μοτοσυκλέτα.

 

Razlan Razali, Διευθυντής PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team

“Όλοι έπρεπε να κινηθούν πολύ γρήγορα μετά τα χθεσινά νέα για το ότι ο Franco δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί και ευχαριστούμε την Yamaha που μας διευκόλυνε σε αυτό. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε τον Garrett στην ομάδα και ξέρουμε ότι είναι δύσκολο τελευταία στιγμή, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα κάνουμε καλή δουλειά. Ευχόμαστε στον Franco τα καλύτερα για την ανάρρωσή του και ελπίζουμε να τον έχουμε πίσω μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα”.

 

Garrett Gerloff, PETRONAS Yamaha Sepang Racing Team

“Είμαι ενθουσιασμένος με την ευκαιρία μπροστά μου. Δεν είμαι τύπος που λέει όχι στις προκλήσεις, έτσι είμαι έτοιμος να μπω στην πίστα. Θα είναι μια νέα πίστα για μένα, μου αρέσει να δοκιμάζω νέες πίστες, φαίνεται διασκεδαστική, γρήγορη και με ροή και πραγματικά ταιριάζει με το στυλ μου. Προσβλέπω στο να ανέβω στην Yamaha M1 και πάλι και να ανοίξω το γκάζι. Θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά αισθάνομαι καλά και θα ήθελα να ευχαριστήσω στην Yamaha και την ομάδα που με σκέφτηκαν. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό!”

Επόμενο άρθρο »

Νέα ρεκόρ για τα Power Slicks της Michelin στο Sachsenring

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες ημερομηνίες για Τέξας και Ταϊλάνδη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα