• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο αγώνας του Assen είναι η τελευταία ευκαιρία
Για Lecuona και Petrucci
Νέα 23/06/2021 - 11:52

Ο αγώνας του Assen είναι ο τελευταίος πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα. Φαίνεται επίσης να είναι η τελευταία ευκαιρία τόσο για τον Danilo Petrucci όσο και για τον Iker Lecuona να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην Tech3 και του χρόνου, δίπλα στον Remy Gardner. 

"H δεύτερη θέση στην ομάδα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη και θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τι θα γίνει στην Ολλανδία για να έρθουμε πιο κοντά σε μια απόφαση", δήλωσε ο αρχηγός της Tech3, Herve Poncharal. 

O Danilo Petrucci είναι 30 χρονών και ήρθε στην Tech3 φέτος, μετά από 10 βάθρα και 2 νίκες με την Ducati. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 18η θέση του πρωταθλήματος με 23 βαθμούς και κορυφαίο τερματισμό την πέμπτη θέση στο Le Mans. 

Από την άλλη ο Iker Lecuona είναι 21 και βρίσκεται στην δεύτερη χρονιά του στα MotoGP. Βαθμολογικά είναι 21ος, 10 βαθμούς πίσω από τον Petrucci, με κορυφαίο τερματισμό την ένατη θέση, επίσης στο Le Mans. 

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει φτάσει ακόμα στο βάθρο, οι αναβάτες της Tech3 έλαβαν το καινούριο RC16 πλαίσιο που χρησιμοποιούν οι εργοστασιακοί, στον αγώνα της Γερμανίας. "Παρόλο που τα αποτελέσματα της Γερμανίας δεν ήταν αυτά που περιμέναμε, μπορούμε να δούμε ότι ήμασταν πολύ πιο κοντά στους μπροστινούς απ'ότι πριν", ανέφερε ο Poncharal. "To Assen είναι μια πίστα που επίσης μπορούμε να είμαστε γρήγοροι. Ο Danilo έχει μια θετική αίσθηση για το Assen και νοιώθει πολύ πιο άνετα πανω στην μοτοσυκλέτα, οπότε πιστεύω ότι αυτός θα ήταν ένας πολυ καλός τρόπος να τελειώσουμε το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, που δεν ξεκίνησε τόσο καλά για εμάς ".

Ο Petrucci, του οποίου ο αγώνας στο Sachsenring τελείωσε άδοξα μετά την σύγκρουση με τον Alex Marquez, είχε τερματίσει στο βάθρο Assen το 2027, ως οδηγός της Pramac, ενώ είχε τερματίσει έκτος στον τελευταίο αγώνα του 2019.

"Η πίστα του Assen είναι από τις αγαπημένες μου και είναι από τις πίστες που ξέρω πιο καλά από όταν έτρεχα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα", δήλωσε ο Ιταλός αναβάτης. "Επομένως, ανυπομονώ να αγωνιστώ εκεί, ειδικά εφόσον βρήκαμε μια καλή βάση και καλές ρυθμίσεις για την μοτοσυκλέτα στο Sachsenring. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμούς, αλλά δείξαμε ότι είμαστε ταχύτεροι. Πιστεύω ότι το Ολλανδικό Grand Prix θα είναι ένας δυνατός αγώνας για εμάς και στόχος μας είναι να παροθμε βαθμούς αυτή τη φορά ".

Από την άλλη ο Lecuona, που τερμάτισε 17ος στο Sachsenring δεν έχει αγωνιστεί ξανά στο Assen με μοτοσυκλέτα MotoGP. 

"To Assen θα είναι άλλη μια νέα πίστα για εμένα με την μοτοσυκλέτα MotoGP, καθώς πέρυσι δεν αγωνιστήκαμε εδώ", δήλωσε ο Iker. "Όπως σε κάθε αγώνα οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι. Να τερματίσω και να παλέψω για την δεκάδα".

Επόμενο άρθρο »

Νέες ημερομηνίες για Τέξας και Ταϊλάνδη

« Προηγούμενο άρθρο

ΣΟΚ: Εκτός GP Ολλανδίας ο Morbidelli

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα