• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Manu: Στόχος η ανάκαμψη και η σταθερότητα
Για τον Alex Rins
Νέα 04/06/2021 - 12:04

Το χθεσινό ατύχημα του Alex Rins  ήταν η πιο πρόσφατη από μια σειρά κακοτυχιών για τον Ισπανό αναβάτη. Η τελευταία φορά που ο Rins τερμάτισε σε αγώνα ήταν στο Qatar, στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Σήμερα, ο Rins εισήλθε στο χειρουργείο όπου μπήκαν λάμες στο χέρι του, όπως μας ενημέρωσε ο αρχιμηχανικός του, Jose Manuel Cazeaux (Manu). 

"Ελπίζουμε να μπορέσει να επιστρέψει στην προπόνηση την επόμενη εβδομάδα και να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Sachsenring. Είμαστε απογοητευμένοι στην ομάδα, γιατί δουλέψαμε πολύ τον χειμώνα και είχαμε καλά αποτελέσματα. Δεν μπορούμε πλέον να στοχεύουμε σε μια καλή θέση στο πρωτάθλημα. Στόχος μας τώρα είναι η ανάκαμψη και να βρούμε σταθερότητα με καλά αποτελέσματα. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι και ενωμένοι".

"Το δυνατό σημείο του Rins ήταν πάντα οι αγώνες. Μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος στα δοκιμαστικά αλλά έβρισκε ρυθμό την Κυριακή. Φέτος, δυστυχώς, δεν το έχουμε αυτό. Στο Portimao και στο Mugello ήταν μικρά λάθη που τον έριξαν. Στην Jerez  και στο Le Mans ήταν μεγαλύτερα".

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα