• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 Αγώνας
Nίκη στο νήμα για τον Dennis Foggia!
Νέα 30/05/2021 - 13:35

Με έναν τρομερά ενδιαφέρον αγώνα ξεκίνησε η Κυριακή, με τους 10 πρώτους αναβάτες της Moto3 να έχουν διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου!

Ο αγώνας ξεκίνησε δραματικά, καθώς στην πρώτη στροφή, ο Adrian Fernandez συγκρούστηκε με τον Alberto Surra με αποτέλεσμα να εγκαταλείψουν και οι 2. Μόλις 2 στροφές μετά, ο Deniz Öncu έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και έπεσε, ενώ ακριβώς από πίσω το ίδιο συνέβη και στον Max Kofler, ο οποίος συμπαρέσυρε και τους Andrea Migno και Carlos Tatay.

Στα αγωνιστικά νέα, πρώτος έστριψε ο Pedro Acosta, ενώ από κοντά ήταν οι Gabriel Rodrigo, Romano Fenati, ο κάτοχος της pole position Tatsuki Suzuki και ο Dennis Foggia.Στους πρώτους γύρους υπήρχαν μάχες μεταξύ Acosta και Foggia, ενώ σύντομα στο παιχνίδι μπήκαν και οι Darryn Binder και Jeremy Alcoba. 

Στην μέση του αγώνα, οι 15 πρώτοι είχαν χτίσει μια διαφορά 13 δευτερολέπτων από τους υπόλοιπους αναβάτες, αλλά μεταξύ τους οι εναλλαγές ήταν συνεχόμενες, καθώς το slipstream στην μεγάλη ευθεία και το φρενάρισμα στην πρώτη στροφή, έδιναν πάντα έναν νέο ηγέτη του αγώνα. Foggia, Fenati, Acosta, Suzuki, McPhee και Binder οδήγησαν κατά στιγμές τον αγώνα, με τρομερές μάχες να εκτυλλίσονται συνεχώς μεταξύ τους, όπως και με τον Jaume Masia και Gabriel Rodrigo. 

Στον τελευταίο γύρο, οι μάχες μεταξύ των Fenati, Masia και Binder, επέτρεψαν στον Dennis Foggia να απομακρυνθεί 3 δέκατα του δευτερολέπτου, μια διαφορά που έκλεισε στα τέλη του γύρου με τον Masia να φτάνει μόλις 0,036 δευτερόλεπτα μακρυά από την νίκη. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Gabriel Rodrigo.

Στην 4η θέση τερμάτισε ο Αyumu Sasaki, μπροστά από τον Darryn Binder. Ο Ιταλός Romano Fenati ήταν 6ος, μπροστά από τον Pedro Acosta, o οποίος έχασε μια θέση μετά τον αγώνα γιατί ξεπέρασε τα όρια της πίστας στον τελευταίο γύρο, καταλήγοντας 8ος. Με αυτό τον τρόπο στην 7η θέση πέρασε ο John McPhee, ενώ την δεκάδα έκλεισαν ο Sergio Garcia και ο Tatsuki Suzuki.

 

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Moto2 Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Απεβίωσε ο Dupasquier...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA