• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto3 KAT
Ρεκόρ & Pole Position ο Suzuki - Ατύχημα ο Dupasquier
Νέα 29/05/2021 - 15:42

Από τις ΚΑΤ1 στην Pole Position και με νέο ρεκόρ γύρου βρέθηκε ο Tastuki Suzuki με χρόνο 1:56.001.

Μαζί του από τις ΚΑΤ1 πέρασαν οι Kaito Toba, Pedro Acosta και Niccolo Antonelli.

Οι ΚΑΤ2 ξεκίνησαν με όλους τους αναβάτες να παραμένουν στα pits, περιμένοντας να βγουν κάποιοι άλλοι αναβάτες ώστε να αποκτήσουν σημείο αναφοράς μέσα στην πίστα και να χρησιμοποιήσουν αυτό το πολύτιμο slipstream στην κεντρική ευθεία. Πρώτος βγήκε από τα pits ο Pedro Acosta, 2,5 λεπτά μετά την έναρξη του session. Ο Andrea Migno βρήκε 5 λεπτά μετά την έναρξη και η εκπληκτική ταχύτητα ενός γύρου που έχει, τράβηξε όλους τους υπόλοιπους αναβάτες έξω.

Πίσω από τον Suzuki θα ξεκινήσει ο Pedro Acosta, ενώ την πρώτη σειρά του grid συμπληρώνει ο Gabriel Rodrigo. Στην δεύτερη σειρά θα βρεθούν οι Denis Foggia, Jaume Masia και Jeremy Alcoba, ενώ τέλος η τρίτη σειρά του grid αποτελείται από τους Romano Fenati, Niccolo Antonelli και John McPhee.

Λίγα μόλις δευτερόλεπτα πριν το τέλος, κα με την καρό σημαία να κυματίζει σημειώθηκε ατύχημα όταν ο Jason Dupasquier έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του, έπεσε και ο Ayumu Sasaki δεν κατάφερε να τον αποφύγει και συγκρούστηκε με την μοτοσυκλέτα του. Οι αναβάτες απομακρύνθηκαν από την πίστα και υπάρχει καθυστέρηση στην έναρξη των ΕΔ4 των MotoGP. Μόλις έχουμε νεότερα για την υγεία των δύο αναβατών θα επανέλθουμε με νέο άρθρο.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP ΕΔ4

« Προηγούμενο άρθρο

Μου ...κάνει η αγελάδα! Στο κράνος του Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα