• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Joan Mir αντλεί αισιοδοξία από την απόδοση του Rins στο Mugello το 2019
Νέα 26/05/2021 - 21:35

Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε στο Mugello (τo 2019) την νίκη πήρε ο Danilo Petrucci, που τερμάτισε μπροστά από τον Marc Marquez και τον ομόσταυλό του, Andrea Dovizioso. Ακριβώς πίσω τους, με διαφορά μόλις 0,535 δευτερόλεπτα, ήταν ο Alex Rins, ο οποίος είχε ξεκινήσει τον αγώνα από την 13η θέση.

Αυτή είναι η επίδοση, στην πίστα με την ταχύτερη μεγάλη ευθεία της σεζόν που ταιριάζει τέλεια στην Ducati, που δίνει ελπίδες στον παγκόσμιο πρωταθλητή του 2020, Joan Mir.

"To Mugello είναι μια πίστα όπου συχνά οι Yamaha και οι Ducati είναι γρήγορες, αλλά το 2019 ο Alex έκανε έναν πολύ καλό αγώνα εδώ, κάτι που σημαίνει ότι οι Suzuki μας μπορούν να είναι ανταγωνιστικές", δήλωσε ο Joan Mir, ο οποίος είχε τερματίσει 12ος σε εκείνο τον αγώνα, στην πρώτη του χρονιά στα MotoGP. "Ανπομονώ για αυτό τον αγώνα, είναι μια ιδιαίτερη πίστα, πολύ γρήγορη και τόσο ωραία για να οδηγείς σε αυτήν. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε τις ρυθμίσεις και τα ελαστικά μας όσο ταχύτερα γίνεται, ώστε να μπορούμε να επικεντρωθούμε στο να πετύχουμε ένα καλό αποτέλεσμα".

Και σίγουρα ο Mir χρειάζεται ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς μετά από 5 αγώνες έχει βρεθεί μόλις μια φορά στο βάθρο και είναι ήδη 31 βαθμούς πίσω από τον Fabio Quartararo, στην 6η θέση της κατάταξης. Ο ομόσταυλός του ωστόσο, Alex Rins, βρίσκεται σε πολύ χειρότερη θέση καθώς μετά τις 3 πτώσεις του στους τελευταίους 3 αγώνες, βρίσκεται στην 12η θέση της κατάταξης.

"Ανυπομονώ για τον αγώνα, γιατί το Mugello είναι μια πίστα που απολαμβάνω ιδιαίτερα. Μπορεί να έχουμε ένα μικρό μειονέκτημα στην μεγάλη ευθεία, αλλά ξέρω ότι στην υπόλοιπη πίστα μπορούμε να είμαστε πολύ γρήγοροι. Αισθάνομαι αισιόδοξος, προπονούμαι σκληρά μετά τον αγώνα του Le Mans και νιώθω πολύ καλά προετοιμασμένος. Το 2019 είχα ένα καλό αποτέλεσμα εδώ και θέλω να φέρω άλλο ένα για την ομάδα μου που πραγματικά το αξίζει".

 

Επόμενο άρθρο »

Marc Marquez: Δύσκολο να είμαι κοντά στην κορυφή σε ένα στεγνό Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Taramasso (Michelin): Ο καιρός στο Mugello μπορεί να είναι πρόκληση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα