• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rossi θέλει να κατοχυρώσει τις βελτιώσεις του τεστ στη Jerez, στο Mugello
Νέα 25/05/2021 - 16:25

Παρόλο που η Petronas Yamaha έχει την βάση της στη Μαλαισία, ο αγώνας της Ιταλίας θα έχει ένα ιδιαίτερο χρώμα, καθώς οι οδηγοί της, Valentino Rossi και Franco Morbidelli θα θέλουν σίγουρα να πάνε καλά στον αγώνα της πατρίδας τους, ειδικά ο Rossi ο οποίος έχει κερδίσει εκεί 9 φορές.

Βέβαια στα MotoGP, η ιστορία δεν παίζει μεγάλη σημασία και τώρα ο Valentino Rossi θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί αυτή την πίστα για να είναι ξανά ανταγωνιστικός. Υπήρχαν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια στο Le Mans, αλλά οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν.

"Μπορούσα να παλέψω για καλύτερες θέσεις και να είμαι μέσα στους πρώτους δέκα την Κυριακή, αλλά ο καιρός δεν βοήθησε", δήλωσε ο Ιταλός. "Ένιωσα καλύτερα με την μοτοσυκλέτα, οπότε ήταν κρίμα που ο αγώνας ήταν έτσι. Ελπίζω οι καιρικές συνθήκες να είναι πιο σταθερές αυτό το σαββατοκύριακο στο Mugello και να καταφέρουμε να επιβεβαιώσουμε τα βήματα που κάναμε στο τεστ στην Jerez".

"Είναι μια φανταστική πίστα και έχω πολύ καλές αναμνήσεις από αυτήν,πάντα χαίρομαι να επιστρέφω σε αυτήν και είναι κρίμα που δεν θα υπάρχουν οπαδοί στην πίστα".

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ομόσταυλός του Franco Morbidelli. "Ελπίζω να είμαι στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση στο Mugello", είπε ο Franco (αναλογιζόμενος το χτυπημένο του γόνατο). "Αγαπάω το Mugello, είναι μια τέλεια πίστα και έχω πολλές καλές αναμνήσεις. Είναι τέλειο να επιστρέφουμε εδώ μετά από ένα χρόνο απουσίας, αν και δεν θα είναι το ίδιο καθώς δεν θα υπάρχουν θεατές. Δεν ξέρω τι θα γίνει (αγωνιστικά) αλλά σίγουρα ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί και ελπίζω η μοτοσυκλέτα μας να συνεχίζει να είναι γρήγορη εκεί".

 

Επόμενο άρθρο »

Taramasso (Michelin): Ο καιρός στο Mugello μπορεί να είναι πρόκληση

« Προηγούμενο άρθρο

O Miller υπέγραψε με την Ducati για το 2022

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα