• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rins: Είμαι δυνατός αλλά κάνω ηλίθια λάθη
Ζητώ συγγνώμη από την Suzuki
Νέα 17/05/2021 - 22:51

Έναν εφιαλτικό αγώνα είχε χθες στο Le Mans ο Alex Rins. Ο αναβάτης της Suzuki έπεσε 2 φορές στον αγώνα και εγκατέλειψε (η τρίτη φορά στους τελευταίους τρεις αγώνες).

''Δεν ξέρω τι να πω. Η βροχή ήταν μια πραγματική ατυχία. Χωρίς την βροχή θα ήμουν στο βάθρο. Έκανα μια πολύ καλή αρχή, ήμουν 15ος στο grid και σύντομα βρέθηκα τέταρτος. Όταν άρχισε να βρέχει, ρισκάραμε όλοι. Μετά την αλλαγή μοτοσυκλέτας φρέναρα στην τέταρτη στροφή (όπου δεν φρενάρεις συνήθως) και έχασα το μπροστινό. Ήταν κρίμα''.

'' Οταν άλλαξα μοτοσυκλέτα, δυσκολευόμουν να ζεστάνω τα ελαστικά και ένιωθα ότι η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ επιθετική. Και έπεσα πάλι''.

'' Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη από την ομάδα γιατί φέτος νιώθω τέλεια με την μοτοσυκλέτα αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Η Suzuki έχει βελτιωθεί πολύ αλλά κάνουμε πολλά ηλίθια λάθη".

" Είναι αρκετά περίπλοκο αυτή τη στιγμή να βλέπω την ομάδα να μην είναι χαρούμενη. Περνάμε δύσκολη περίοδο τώρα και πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν και να πάμε στο Mugello όσο καλύτερα μπορούμε. Μόνο αυτό μπορώ να κάνω τώρα".

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Νίκες και θέσεις στο βάθρο για τους αθλητές με Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

O Σπύρος Μάριος Φουρθιωτης στο EUROPEAN TALENT CUP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα