• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Jack Miller!
Νέα 17/05/2021 - 04:48

Στον έβδομο ουρανό πρέπει να βρίσκεται ο Jack Miller αυτή τη στιγμή πετυχαίνοντας δεύτερη σερί νίκη στον αγώνα του Le Mans χθες. Στο ίδιο κλίμα φαίνεται να κινείται και η Ducati καθώς ακούγεται ότι το μονοετές συμβόλαιο του Miller θα ανανεωθεί για άλλον έναν χρόνο με την προοπτική και για δεύτερο! Μάλιστα αυτή η κίνηση θα γίνει πριν τον αγώνα του Mugello.Σίγουρα τα εκπληκτικά αποτελέσματα στους δύο τελευταίους αγώνες έπαιξαν ρόλο σε αυτό.

Για την δεύτερή του νίκη φέτος, στον χθεσινό αγώνα, ο Αυστραλός αναβάτης ανέφερε : "Eιλικρινά δεν ξέρω τί να πω. Στην αρχή ήταν στεγνά, μετά βρεγμένα, μετά πάλι στεγνά και ο άνεμος σε χτυπούσε από παντού. Ήταν σίγουρα ένας μεγάλος αγώνας".

"Το να κερδίζεις έναν αγώνα MotoGP είναι πάντα τέλειο. Δεν λέω ότι αυτός ο αγώνας ήταν πιο αγωνιώδης γιατί και στην Jerez είχα να διαχειριστώ την πίεση που μου άσκησαν ο Bagnaia και ο Morbidelli, αλλά τώρα ήταν διαφορετικά. Πρακτικά ήταν περισσότερο ένα ψυχολογικό τεστ παρά ένα σωματικό γιατί πρέπει να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και να υπολογίζεις τι θα βρεις στην επόμενη στροφή".

Τέλος, ο Miller έκανε σχόλια και για την μοτοσυκλέτα του. "Είναι η καλύτερη Desmocedici που έχω οδηγήσει ποτέ. Έχουμε δουλέψει χρόνια για να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Είμαι υπερβολικά χαρούμενος και περήφανος που έφερα αυτά τα αποτελέσματα για τον Gigi και όλους τους υπόλοιπους στην ομάδα".

Επόμενο άρθρο »

Νέος θρίαμβος για Jack Miller και Ducati, στο GP της Γαλλίας

« Προηγούμενο άρθρο

MOTOGPWORLD PADDOCK 5

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα