• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans : MotoGP KAT
Pole position για Quartararo, 1-2 oι Yamaha
Νέα 15/05/2021 - 16:34

Γεμάτες ανατροπές ήταν οι ΚΑΤ των MotoGP ήδη από τις ΚΑΤ1. Εκεί πτώσεις σημείωσαν οι  Lorenzo Savadori, Alex Marquez και Tito Rabat αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον αναβάτη της Aprilia να αποδώσει τα μέγιστα και να καταφέρει να περάσει στις ΚΑΤ2, μαζί με τον Luca Marini στον τελευταίο γύρο. Εκτός έμεινε τελευταία στιγμή ο Aleix Espargaro καθώς και ο περσινός πρωταθλητής Joan Mir, o ομόσταυλός του Alex Rins και ο πρώτος στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή Francesco Bagnaia!

Με αυτά τα δεδομένα οι αναβάτες προχώρησαν στις ΚΑΤ2 με τα σύννεφα να μαζεύονται πάνω από την γαλλική πίστα. Με σλικ λάστιχα βγήκαν οι αναβάτες της Petronas, Valentino Rossi και Franco Morbidelli κάτι που τους έδωσε ένα δίλεπτο προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους, οι οποίοι μετά από ένα γύρο μπήκαν στα pits για αλλαγή ελαστικών. Ο Valentino Rossi ξεκίνησε πολύ δυνατά και πήγαινε για έναν πολύ καλό χρόνο αλλά ένα λάθος στην τελευταία στροφή τον έκανε να περιοριστεί στην 9η θέση.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν το τέλος του session, η μπροστινή σειρά του grid αποτελούταν αποκλειστικά από Honda με τον Marc Marquez να βρίσκεται στην πρώτη θέση, μπροστά από τους Takaaki Nakagami και Pol Espargaro. 

Στον τελευταίο γύρο άρχισαν να φαίνονται κόκκινοι δείκτες για πολλούς αναβάτες και τελικά ο Fabio Quartararo κατέλαβε την pole position με χρόνο 1:32.600, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Maverick Vinales (κάνοντας το 1-2 για την Yamaha) με χρόνο 1:32.681, ενώ την πρώτη σειρά του grid συμπλήρωσε ο Jack Miller με 1:32.704.

Στην δεύτερη σειρά του grid θα είναι αύριο οι Franco Morbidelli, Johann Zarco και Marc Marquez, μπροστά από τους Takaaki Nakagami, Pol Espargaro και Valentino Rossi.

Την δεκάδα κλείνει ο Miguel Oliveira (ταχύτερη KTM) ενώ οι Lorenzo Savadori και Luca Marini (που πέρασαν από τις ΚΑΤ1) θα ξεκινήσουν από την 11η και 12η θέση αντίστοιχα.

 

Επόμενο άρθρο »

Le Mans : Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans : MotoGP ΕΔ4

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA