• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το περιοδικό MOTOGP WORLD στον ΣΚΑΪ
Στην παρουσίαση και τη δημοσιογραφική επιμέλεια των εκπομπών, το επιτελείο του περιοδικού MOTOGP WORLD
MOTOGP WORLD 04/04/2010 - 11:57

 

Το MotoGP, όπως είναι γνωστό θα προβληθεί για 2η συνεχόμενη χρονιά από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Στην παρουσίαση και τη δημοσιογραφική επιμέλεια των εκπομπών για φέτος, μετά από σχετική συμφωνία, θα είναι το επιτελείο του περιοδικού MOTOGP WORLD, του ειδικού περιοδικού για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσυκλετών.

 

Οι εκπομπές περιλαμβάνουν τις Κατατακτήριες Δοκιμές του Σαββάτου, τον Αγώνα της Κυριακής και το MotoGP Show, την εκπομπή με τα κυριότερα στιγμιότυπα όλων των κατηγοριών, που θα προβάλλεται την επόμενη Πέμπτη, μετά από κάθε Αγώνα.

Παρουσιαστής των εκπομπών αυτών θα είναι ο Διευθυντής του περιοδικού MOTOGP WORLD και πρώην αγωνιζόμενος σε μοτοσυκλέτα και αυτοκίνητο, ο Δημήτρης Διατσίδης. Στην περιγραφή των στιγμιότυπων που περιλαμβάνονται στην εκπομπή της Πέμπτης ο δημοσιογράφος Αντώνης Λεκόπουλος. Στην ομάδα που θα επιμελείται τα νέα από το paddock, οι Μat Oxley, Κώστας Φασουλόπουλος και Βασίλης Μωραΐτης.

 

Έτσι λοιπόν, μια δυνατή ομάδα από το περιοδικό που φροντίζει να «μπαίνουν πιο μέσα στα πράγματα» οι φίλοι του MotoGP, σε συνεργασία και με τον δημοσιογράφο Νίκο Σάλτα από το αθλητικό τμήμα του ΣΚΑΪ, θα βρίσκεται πίσω από τις φετινές μεταδόσεις του κορυφαίου σε συναγωνισμό, αθλήματος του μηχανοκίνητου κόσμου.

 

Το ξεκίνημα αυτής της συνεργασίας συμπίπτει με το λανσάρισμα του νέου λογότυπου του περιοδικού, που θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου, μπαίνοντας στον 4ο χρόνο ζωής του.

Το εξώφυλλο του 19ου τεύχους
Το εξώφυλλο του 19ου τεύχους

Επόμενο άρθρο »

To 19o τεύχος του MotoGP WORLD κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα

« Προηγούμενο άρθρο

Για λίγες μέρες ακόμα το DVD με την ανασκόπηση της αγωνιστικής χρονιάς

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα