• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Moto3 : Αγώνας
Νικητής ο Acosta - Πτώσεις στην τελευταία στροφή
Νέα 02/05/2021 - 13:18

Η μέρα των αγώνων στη Jerez άρχισε με έναν εκπληκτικό αγώνα με μεγάλες στιγμές στην Moto3. Την νίκη πήρε ο rookie Pedro Acosta που με αυτό το αποτέλεσμα συνεχίζει να είναι πρώτος στο πρωτάθλημα με 95 βαθμούς σε μόλις 4 αγώνες!!

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Tatsuki Suzuki να στρίβει πρώτος από την pole position. Σύντομα ο Rodrigo προσπέρασε τον Suzuki και οι πρώτοι γύροι είχαν μάχες μεταξύ Rodrigo, Binder, Suzuki και Migno. Στην αρχή ο Acosta ήταν πιο πίσω (στην 7η θέση). Με 18 γύρους να απομένουν ο Rodrigo έπεσε όντας πρώτος στον αγώνα στην 7η στροφή, κάτι που άφησε πρώτο στον αγώνα τον Deniz Öncü, ο οποίος είχε μέχρι τότε ανέβει θέσεις. 

Από εκεί και πέρα και μέχρι το τέλος του αγώνα υπήρχαν συνεχόμενες μάχες και εναλλαγές μεταξύ Acosta, Öncü, Masia και Fenati ενώ από πολύ κοντά ακολουθούσαν οι Binder, Migno και αργότερα ο Jeremy Alcoba, ο οποίος παρά την διπλή ποινή μεγάλου γύρου, είχε επανέλθει στην μάχη.

Η τελευταία στροφή του αγώνα έμελε να είναι η πιο δραματική. Ενώ όλοι οι αναβάτες προσπαθούσαν να αποκτήσουν όσο καλύτερες θέσεις γινόταν εν όψει της τελικής ευθείας, ο Deniz Öncü έχασε τον έλεγχο του μπροστινού τροχού παρασύροντας μαζί του τους Jaume Masia και Darynn Binder που πάλευαν για το βάθρο. Αυτό επέτρεψε στους Romano Fenati και Jeremy Alcoba να τερματίσουν 2ος και 3ος αντίστοιχα, ενώ κλείδωσε και την νίκη για τον Pedro Acosta. 

Μεγάλοι άτυχοι της ημέρας (πέρα από τους Binder, Masia και Öncü ήταν ο John McPhee και ο κάτοχος της pole position Tatsuki Suzuki. Ο Σκωτζέζος αναβάτης είχε πτώση highsiding στον 1ο γύρο συνεχίζοντας μια εφιαλτική χρονιά καθώς δεν έχει τερματίσει σε κανέναν από τους 4 αγώνες. Ο Tatsuki Suzuki, από πρώτος στην πρώτη στροφή, είχε βρεθεί πίσω στην 7η θέση και έπεσε με 10 γύρους να απομένουν. Με αυτή την πτώση και την εγκατάλειψη του αγώνα ο Tatsuki Suzuki έφτασε τα 6 DNF σε 8 αγώνες!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2 : Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP : Ζέσταμα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα