• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Tech3 ανανεώνει το συμβόλαιο με την KTM!
μέχρι και το 2026
Νέα 02/05/2021 - 11:54

Σήμερα το πρωί ανακοινώθηκε η συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ της KTM και της Tech3 μέχρι και το 2026. 

Η Tech3 ιδρύθηκε το 1990, έχοντας επιτυχίες στην τότε κατηγορία των 250cc πριν ανέβει στην μεγάλη κατηγορία το 2001. Έκτοτε χρησιμοποιούσε μοτοσυκλέτες Yamaha, μέχρι που το 2019 συνεργάστηκε με την KTM. Οι πρώτες τις νίκες στη μεγάλη κατηγορία ήρθαν πέρυσι, με τον Miguel Oliveira να κερδίζει στην Αυστρία και στο Portimao. 

"Είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε αυτή την επέκταση συνεργασίας με την Tech3", δήλωσε ο Pit Beirer. "Είναι μια στρατηγική κίνηση για εμάς στο μακροπρόθεσμο πλάνο μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε χτίσει την δομή μας και πλέον υπάρχει ένα μονοπάτι από το Rookies Cup, την Moto3, την Moto2 και τέλος, 4 θέσεις στο grid των MotoGP όπου θέλουμε να πετύχουμε.  Με τον Herve και την Tech3 μας αρέσει να βλέπουμε το όλο εγχείρημα σαν κομμάτι μιας ομάδας".

"Νιώθω πολύ περήφανος, τυχερός και τιμώμενος που ανακοινώνω την συνέχεια της συνεργασίας μας με την KTM", ήταν τα λόγια του Herve Poncharal, διευθυντή της Tech3. "Νομίζω θα είμαστε η πρώτη ανεξάρτητη ομάδα που υπογράφει πενταετές συμβόλαιο με κατασκευαστή στην ιστορία των MotoGP.  Αυτό δείχνει πόσο δυνατές είναι οι σχέσεις μας και πόσο καλά πηγαίνουν τα πρώτα 3 χρόνια της συνεργασίας μας".

"Φυσικά θυμόμαστε το 2020 όπου κερδίσαμε 2 αγώνες από τους 3 συνολικά της KTM. Αλλά πιστεύω ότι τα καλύτερα θα έρθουν στο μέλλον. Τώρα που υπογράψαμε το συμβόλαιο, ας δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά μέσα στο 2021 και ας προετοιμαστούμε για το 2022. Πιστεύω αυτός ο οργανισμός έχει όλα τα συστατικά για να κερδίζει και απλά εμείς πρέπει να τα συνδυάσουμε, να τα κάνουμε να δουλέψουν και να κυνηγάμε την νίκη σε κάθε αγώνα".

Επόμενο άρθρο »

Jerez MotoGP : Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Morbidelli : Οι ΚΑΤ1 είναι πεδίο πολέμου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα