• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakagami : Χρησιμοποίησα 2 πλαίσια σήμερα
Μπορώ να είμαι πιο σταθερός με το παλιό
Νέα 30/04/2021 - 18:27

Μετά τις ΕΔ1 και ΕΔ2 σήμερα στην Jerez, o Takaaki Nakagami είναι ο μόνος αναβάτης της Honda που βρίσκεται μέσα στην δεκάδα.

Όπως αποκαλύπτει ο ίδιος, σήμερα δοκίμασε δύο διαφορετικά πλαίσια, αυτό του 2020 και το καινούριο, του 2021. "To καινούριο πλαίσιο είναι καλό στο χειρισμό και έχει αρκετές δυνατότητες στη στροφή, αλλά μου λείπει η εμπιστοσύνη στο πίσω μέρος", δήλωσε ο Ιάπωνας αναβάτης. "Η εντύπωση μου είναι ότι το πλαίσιο του 2020 έχει περισσότερες δυνατότητες και μπορώ να είμαι πιο σταθερός.στην απόδοσή μου. Στο Qatar και στο Portimao προσπαθήσαμε να έχουμε περισσότερη σταθερότητα και πρόσφυση αλλά δεν βρήκαμε λύση. Πάντως το πλαίσιο του 2020 μου δίνει περισσότερη πρόσφυση. Πρέπει να αναλύσουμε τα δεδομένα, να καταλάβουμε τις λεπτομέρειες και να συζητήσουμε σε βάθος με τους τεχνικούς του HRC. Σήμερα θέλω να αποφασίσω ποιό πλαίσιο θα χρησιμοποιήσω το σαββατοκύριακο και την Δευτέρα θα έχουμε χρόνο να κάνουμε περισσότερες συγκρίσεις".

Για τις αυριανές ΕΔ3 δήλωσε : " Αύριο, στις ΕΔ3 πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Σήμερα δεν πίεσα σαν τρελός και νομίζω έχω ακόμα περιθώριο αν και δεν ξέρω πόσο. Ο στόχος είναι να κάνω γύρους στο 1:36'', πιστεύω θα είναι αρκετό για να μπω στις ΚΑΤ2 αλλά πρέπει να δούμε και τις συνθήκες της πίστας". 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Michelin αντιμετωπίζει με επιτυχία την πρόκληση της Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez MotoGP : ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα