• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez MotoGP : ΕΔ1
5 διαφορετικοί κατασκευαστές στις 5 πρώτες θέσεις!
Νέα 30/04/2021 - 12:08

Η πρώτη εμφάνιση των μοτοσυκλετών MotoGP στη Jerez μας έδωσε ένα πολύ "πυκνό" αποτέλεσμα με τους πρώτους 17 αναβάτες να γράφουν χρόνους με λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο διαφορά. Αυτό το σαββατοκύριακο στο grid θα βρίσκεται ο Stefan Bradl (δοκιμαστής της Honda και αναπληρωτής του Marc Marquez το 2020), ως συμμετοχή wild card και ο Tito Rabat που αγωνιζόταν στην κατηγορία από το 2016 μέχρι και πέρυσι, ως αναπληρωτής του τραυματία Jorge Martin της Pramac Ducati.

Τον καλύτερο χρόνο σήμερα το πρωί πέτυχε ο εργοστασιακός οδηγός της KTM, Brad Binder. Ο Νοτιοαφρικανός αναβάτης, νικητής στον αγώνα του Brno πέρυσι, ολοκλήρωσε τον καλύτερό του γύρο σε 1:38.013. Πίσω του βρέθηκε ο αναβατης της Aprilia, Aleix Espargaro, που πάντα έχει καλό ρυθμό στις ΕΔ και βρισκόταν στην κορυφή αυτού του session σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος. Ο Marc Marquez έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο, ακολουθούμενος από τους Francesco Bagnaia και Fabio Quartararo. Την δεκάδα συμπλήρωσαν με αυτή την σειρά οι Johann Zarco, Miguel Oliveira, Pol Espargaro, Maverick Vinales και Joan Mir.

Εκτός δεκάδας, ενδιαφέρον ήταν το αποτέλεσμα του Lorenzo Savadori, ο οποίος σε ένα γύρο που ακολούθησε τους Marc Marquez και Pol Espargaro κατάφερε να βρεθεί στην 13η θέση με χρόνο 1:38.630. Ο Stefan Bradl ολοκλήρωσε το session στην 15η θέση, ενώ ο Valentino Rossi βρέθηκε στην 20η με διαφορά σχεδόν 1,5 δευτερόλεπτο από την κορυφή. Τέλος ο Tito Rabat βρέθηκε στην 21η θέση.

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Moto2 : ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Moto3 : ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA