• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Το ξέρω ότι θα υποφέρω σήμερα!
Νέα 18/04/2021 - 10:42

O Marc Marquez, που επέστρεψε στη δράση μετά από 9 μήνες, θα ξεκινήσει το σημερινό Αγώνα από την 6η θέση. Την ίδια θέση που είχε και την Παρασκευή, έχοντας όμως καταφέρει να μειώσει τη διαφορά του από τον πρώτο από μισό δευτερόλεπτο στο ένα τέταρτο του δευτερολέπτου.

Ωστόσο η φυσική του κατάσταση δεν είναι καλή, κάτι λογικό με την κούραση να έχει συσσωρευτεί στο σώμα του και κυρίως στο χέρι του. Εκεί του λείπει η δύναμη ακόμα για να αντέξει τις απαιτήσεις ενός Αγώνα της μεγάλης κατηγορίας. Έτσι περιμένει και ξέρει ότι ο σημερινός Αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος.

«Η εμπιστοσύνη μου στη μοτοσυκλέτα βελτιώθηκε πολύ. Ξεκινήσαμε με τις ρυθμίσεις του Stefan (σ.σ. Bradl) και μετά τις ΕΔ3 δοκίμασα κάποιες αλλαγές. Είμαι έτοιμος να δοκιμάσω πράγματα και να προσαρμόσω τη μοτοσυκλέτα στο δικό μου στυλ. Δεν μιλάμε για κάτι υπερβολικό, αλλά το βήμα ήταν μεγάλο ειδικά στις ΕΔ4», ήταν τα πρώτα του λόγια. Στις ΕΔ4 κατάφερε να έχει έναν καλό ρυθμό στο χαμηλό 1:40.

Και συνέχισε λέγοντας: «Και μετά, στα χρονομετρημένα, ήμουν γρήγορος. Το ερωτηματικό είναι αύριο στους 25 γύρους. Θα προσπαθήσω να το διασκεδάσω, αλλά ξέρω ότι δεν θα το διασκεδάσω. Θα υποφέρω αλλά το ξέραμε. Το περιμέναμε». Δεν έλειψαν και τα σωσίματα, με το μπροστινό να του φεύγει ακριβώς λόγω της αδυναμίας του χεριού του να ελέγξει την RC213V. «Δεν έχω τη σωστή θέση ακόμα και δεν μπορώ να πιέσω, να φορτίσω το μπροστινό τροχό και να πιέσω με το χέρι. Εκεί χάνω. Για παράδειγμα στις δυο μεγάλες στροφές στο τέλος. Αλλά έτσι είναι. Δεν έχω ακόμα αρκετούς μύες. Δεν έχω δύναμη. Κι εδώ οι περισσότερες στροφές είναι δεξιές. Ξέρω ότι αύριο θα υποφέρω, αλλά μετά θα έχω μία ακόμα εβδομάδα για να αναρρώσω και μετά έχουμε την Jerez. Μετά πάλι τα ίδια. Έτσι είναι».

 

 

Επόμενο άρθρο »

Portimao MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ήμουν 1ος και τώρα είμαι 12ος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα