• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao MotoGP: ΕΔ2
Η Ducati με τον Bagnaia πήραν το πάνω χέρι
Νέα 16/04/2021 - 17:33

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές της μεγάλης κατηγορίας ολοκληρώθηκαν με τον Pecco Bagnaia να παίρνει την πρώτη θέση. Οι δοκιμές ξεκίνησαν λίγα λεπτά μετά το ψιλόβροχο στα τελευταία λεπτά της Moto3. Ευτυχώς η βροχή δεν επέστρεψε και η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση στα τελευταία λεπτά όταν όλοι έβαλαν τα μαλακά ελαστικά.

Τότε ήρθε και ο πολύ καλός χρόνος του Bagnaia, το 1:39,866, που ήταν και ο καλύτερος της ημέρας. Ο Bagnaia και η Ducati του είχαν πίσω τους τον Fabio Quartararo, ο οποίος επίσης έσπασε το φράγμα του 1:40. Όμως στον γρήγορο γύρο του βγήκε εκτός πίστας και ο καλός του χρόνος ακυρώθηκε. Παρ’ όλα αυτά έμεινε στη δεύτερη θέση, αλλά με διαφορά πάνω από τρία δέκατα από τον Bagnaia.

Ο τρίτος πιο γρήγορος στην πίστα ήταν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Joan Mir με χρόνο 1:40,285. Τρεις διαφορετικοί Κατασκευαστές στις τρεις πρώτες θέσεις. Πίσω από τον Mir ήταν ο ομόσταυλός του, ο Alex Rins, ενώ ελάχιστα πίσω του ήταν ο Jack Miller. Ο Αυστραλός πήρε χτες το οκ από τους γιατρούς και σήμερα ήταν πολύ δυνατός.

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας ήταν και πάλι στραμμένα στον Marc Marquez.

Ο Ισπανός ήταν εκτός δεκάδας όταν ξεκινούσε τον τελευταίο του γύρο. Όμως για μία ακόμη φορά εντυπωσίασε και κατάφερε με το 1:40,339 να είναι έκτος και μόλις 3χιλ μακριά από τον Miller. Κι όλα αυτά 265 μέρες από την προηγούμενη φορά που οδήγησε μοτοσυκλέτα MotoGP! Ο Maverick Vinales ήταν 7ος, με τον Johann Zarco να ακολουθεί στην 8η θέση κα τους Miguel Oliveira και Takaaki Nakagami να κλείνουν τη δεκάδα.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto2: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα