• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Portimao: MotoGP ΕΔ1
Ο Vinales πρώτος, εντυπωσίασε ο Marquez!
Νέα 16/04/2021 - 15:06

Σήμερα Παρασκευή ήταν η πρώτη μετά από 265 ημέρες που ο Marc Marquez ανέβηκε και πάλι στην αγαπημένη του Honda. Την προηγούμενη ημέρα η βροχή άφησε αρκετά υγρά σημεία στην πίστα κι έτσι οι χρόνοι ξεκίνησαν και ήταν 15’’ πιο αργοί από τους περσινούς.

Οι συνθήκες όμως βελτιώνονταν με τα λεπτά κι έτσι όλοι άρχιζαν να κατεβάζουν χρόνους και τα τελευταία λεπτά είχαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Τότε, με την καρώ σημαία να πέφτει, ο Marc Marquez λίγο έλειψε να κάνει το απίστευτο! Να επιστρέψει μετά από έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό και 9 μήνες μετά να πάρει την πρώτη θέση στις ελεύθερες δοκιμές!
Τελικά έμεινε τρίτος που όμως και πάλι ήταν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τον Ισπανό. Πρώτα τον πέρασε ο Alex Rins με την Suzuki και στη συνέχεια η Yamaha με τον Maverick Vinales. Ο τελευταίος έκανε 1:42.127 και ήταν 0,151’’ πιο γρήγορος από τον Rins, ο οποίος με τη σειρά του ήταν ένα δέκατο πιο γρήγορος από τον Marc Marquez.

Ο Pol Espargaro ήταν τέταρτος, ο τέταρτος κατά σειρά Ισπανός στις πρώτες θέσεις. Ο Johann Zarco πήρε την 5η θέση με διαφορά τρία δέκατα από την κορυφή. Πίσω του ήταν μια άλλη Ducati, του Fransesco Bagnaia που μπήκε σφήνα στους δύο Γάλλους της μεγάλης κατηγορίας, αφού ο Fabio Quartararo ήταν 7ος. Στη δεκάδα ήταν ο Jack Miller, που προέρχεται από επέμβαση arm-pump την περασμένη εβδομάδα, ο Alex Marquez αλλά και ο Danilo Petrucci, η μοναδική ΚΤΜ στις δέκα πρώτες θέσεις.

Επόμενο άρθρο »

Portimao Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Portimao Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα