• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τα Papastavrou Shops για το ατύχημα του ανθρώπου τους
Νέα 10/04/2021 - 23:22
Η απόφαση προβολής του συμβάντος και το αίσθημα απόδοσης ευχαριστιών στον άνθρωπο και όχι πολιτικό Βασίλη Κικίλια, υπάγεται στη στάση ζωής μας να αναγνωρίζουμε, να επιβραβεύουμε και να απομονώνουμε το καλό έναντι των τόσο άσχημων καταστάσεων και συμπεριφορών που μας περιτριγυρίζουν.
          Ζήσαμε τα εξής και θεωρήσαμε ότι οφείλουμε να τα γνωστοποιήσουμε και ο καθένας μας ας τα κρίνει όπως εκτιμά.
          Ο άνθρωπος Βασίλης Κικίλιας έτυχε να περνάει τη συγκεκριμένη στιγμή με το ποδήλατό του, σταμάτησε, παρείχε τις πρώτες βοήθειες, σωτήριες σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών στο νοσοκομείο στην πολύ άσχημα τραυματισμένη στο κεφάλι συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας ενώ ταυτόχρονα τοποθέτησε σε σωστή θέση και τον οδηγό μέχρι να προσέλθουν τα ασθενοφόρα, προς αποφυγή περαιτέρω επιπλοκών. Εκτιμώντας την κρισιμότητα της κατάστασης, προφανώς ως γιατρός, έκανε τα αδύνατα δυνατά για την συντομότερη προσέλευση των ασθενοφόρων στο σημείο χωρίς να λείψει στιγμή από το πλευρό των δύο τραυματιών.
          Ένας άνθρωπος με την ιδιότητα του γιατρού συμπεριφέρθηκε ως άρμοζε στην σοβαρότητα της περίστασης. Το γεγονός ότι τυχαίνει να έχει την ιδιότητα του πολιτικού, μόνο αξιέπαινο μπορεί να είναι. Μακάρι όσοι άλλοι τυγχάνουν της ίδιας ιδιότητας να έχουν ανάλογες συμπεριφορές. Θα κάναμε το ίδιο για κάθε άνθρωπο με όποια ιδιότητα, πολιτικού οποιασδήποτε κυβέρνησης, γνωστού ή αγνώστου στο ευρύ κοινό. 
          Στον αντίποδα όλων αυτών, μας λυπεί αφάνταστα ότι μια απλή πολίτης σαν εμάς, χωρίς να γνωρίζουμε την ιδιότητά της, τραυμάτισε δύο ανθρώπους, τον ένα σχεδόν θανάσιμα, όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά έκανε όπισθεν, άλλαξε πορεία και τους εγκατέλειψε. 
          Το γεγονός ότι η συνεπιβάτης έφτασε εγκαίρως και σώθηκε η ζωή της μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες γιατρών και νοσηλευτών όλο το βράδυ, οφείλεται καθαρά στην πραγματική αίσθηση καθήκοντος και στην ανθρωπιά που επέδειξαν όλοι οι εμπλεκόμενοι μηδενός εξαιρουμένου και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν την αναγνώριση και τις ευχαριστίες μας δημοσίως. 
 
Αυτή είναι η ανακοίνωση των Papastavrou Shops για τον τραυματισμό του δικού τους ανθρώπου Στέλιου Λαυράνου και της μητέρας του, αλλά και για την ευτυχή κατάληξη του ότι δεν χάθηκε μια ανθρώπινη ζωή, μετά από τις προσπάθειες του Βασίλη Κικίλια, του ΕΚΑΒ και των γιατρών στο νοσοκομείο που νοσηλεύονται οι παθόντες. Το ρεπορτάζ μας λέει ότι η αστυνομία θα εντοπίσει την οδηγό που άφησε αβοήθητα τα θύματά της από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή. 

Επόμενο άρθρο »

Martin: Με την Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Marquez επιστρέφει στο Πορτιμάο

Χορηγοί