• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Τώρα υπάρχει περισσότερη πίστη στο γκαράζ
Δεν ήταν εύκολο να είμαι στην 1η σειρά
Νέα 04/04/2021 - 11:42

Η πρώτη σειρά που πήρε στις χτεσινές κατατακτήριες ο Maverick Vinales δεν είναι καθόλου άσχημο αποτέλεσμα. Ωστόσο για να το πετύχει πέρασε από «Συμπληγάδες» αφού στην πρώτη του απόπειρα γύρισε στο box και ήταν απογοητευμένος. «Τώρα η κατάσταση στο γκαράζ έχει αλλάξει και υπάρχει περισσότερη πίστη και εμπιστοσύνη. Στην πρώτη μου έξοδο δεν τα πήγαμε καλά και το ξεκαθάρισα στην ομάδα μου. Παρέμεινα ήρεμος όμως. Θα είναι ένα μάθημα σε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις. Επέστρεψα και πίεσα πάρα πολύ».

«Δεν ήταν εύκολο να ανέβω στην πρώτη σειρά. Ο χρόνος μου ήταν καλός και πίστεψα ότι ίσως ήταν αρκετά καλός και για την pole, οπότε βγάζω το καπέλο στον Martin και στον Zarco. Ειδικά στον Johann που έχει και πολύ καλό ρυθμό, όπως και ο Quartararo και ο Mir».

Τι περιμένει σήμερα από τον poleman, τον Jorge Martin; «Είναι πολύ ταλαντούχος. Δώσαμε και μερικές μάχες την περασμένη Κυριακή. Νομίζω ότι θα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος στο μέλλον». Τον ρώτησαν και αν οι Ducati θα έχουν μεγάλο πλεονέκτημα πάντα στην εκκίνηση. «Στην Yamaha δουλεύουμε στο σύστημα που χαμηλώνει και μπροστά τη μοτοσυκλέτα».

«Θα μας το φέρουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Η Losail είναι ιδιαίτερη πίστα. Μπορούμε και κάνουμε προσπεράσεις στις στροφές, αλλά σε άλλες πίστες δεν θα είναι εύκολο οπότε η εκκίνηση θα είναι πιο σημαντική. Ελπίζω να είμαι ο δεύτερος καλύτερος στις εκκινήσεις… μετά τις Ducati», είπε γελώντας.

Τον ρώτησαν και τι περιμένει από το σημερινό Αγώνα: «Τα πάντα μπορούν να συμβούν. Θέλω να πιέσω από την πρώτη στιγμή, να έχω γρήγορο ρυθμό και να ελέγξω τα ελαστικά. Θα δούμε αν καταφέρω να είμαι και πιο γρήγορος από την προηγούμενη φορά».

Επόμενο άρθρο »

Martin: Σήμερα θα είμαι και πάλι Rookie

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πρόβλημα ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA