• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν μπορεί να αναγνωρίσει το πρόβλημα ο Espargaro
Απογοητευμένος ο Ισπανός
Νέα 04/04/2021 - 10:38

Δεν κατάφερε να είναι στους 12 καλύτερους των κατατακτηρίων χτες και ο Pol Espargaro θα πρέπει να ξεκινήσει τον αγώνα από την 15η θέση. Μετά την καλή παρουσία στα χειμερινά τεστ, ο Ισπανός είναι απογοητευμένος και φαίνεται ότι έχει χάσει το δρόμο του. «Δεν ξέρω τι να πω», έλεγε χτες.

«Αυτό που με νευριάζει περισσότερο είναι ότι δεν μπορώ να ελέγξω την κατάσταση. Δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε. Με την ομάδα πρέπει να δούμε πως γίνεται και οι Ducati ήταν δύο δευτερόλεπτα ταχύτερες από εμάς. Το πρόβλημα στην πρώτη μου έξοδο ήταν τα ελαστικά. Στα τεστ όλα ήταν καλά, είχα πρόσφυση και ήλεγχα την κατάσταση. Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω τι έγινε».

Ίσως να φταίει η προσέγγισή του; «Ξέρω ότι κάποιες φορές πιέζω πάρα πολύ και μετά απογοητεύομαι, όπως σήμερα. Το πιο δύσκολο είναι ότι κάθε φορά που βάζω καινούργια ελαστικά έχω και διαφορετική αίσθηση από τη μοτοσυκλέτα. Στα τεστ όλα ήταν εύκολα. Τώρα δεν μπορώ να υποδείξω το σωστό δρόμο».

Τέλος, τον ρώτησαν αν ο Marc ήταν στην πίστα μήπως θα ήταν πιο εύκολο να εντοπιστεί το πρόβλημα. «Μακάρι να έλεγα ναι, αλλά δεν ξέρω. Θα ήθελα να έχω έναν δίπλα μου που θα ήταν ένα δευτερόλεπτο πιο γρήγορος από εμένα και που θα μου έλεγε τι να κάνω, αλλά δεν υπάρχει κάποιος. Είμαστε όλοι στην ίδια κατάσταση. Πάντως είμαι 99% βέβαιος ότι αύριο τα πράγματα θα είναι διαφορετικά στον Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Vinales: Τώρα υπάρχει περισσότερη πίστη στο γκαράζ

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Ήταν η πιο τρομακτική στιγμή που έχω δει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA