• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Οι Ducati είναι το φαβορί!
Κανείς όμως δεν ξέρει τι θα γίνει στο τέλος του Αγώνα
Νέα 27/03/2021 - 00:50

Ο πρώτος στόχος για τον Valentino Rossi, το να είναι μέσα στους δέκα καλύτερους για τις ΚΑΤ2, έχει επιτευχθεί σε μεγάλο βαθμό μετά το τέλος των ΕΔ2 στο Qatar. Αυτή ήταν και η προτεραιότητα των οδηγών, με δεδομένο ότι αύριο το μεσημέρι οι χρόνοι δύσκολα θα βελτιωθούν. «Νιώθω καλά στη μοτοσυκλέτα, ήδη βελτίωσα το χρόνο μου από τις δοκιμές και είμαι λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο μακριά από τον Miller, αλλά στην ένατη θέση. Έτσι είναι το MotoGP».

«Η επιλογή των ελαστικών θα είναι πολύ σημαντική, διότι φαίνεται ότι την Κυριακή θα έχουμε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Το καλό είναι πως συνήθως είμαστε γρήγοροι εδώ. Το φαβορί όμως είναι οι Ducati και θα είναι δύσκολα με αυτούς. Το θέμα όμως είναι ότι κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο δεύτερο μισό του Αγώνα. Γι’ αυτό αύριο θα πρέπει να δουλέψουμε για να το καταλάβουμε».

Τον ρώτησαν για τις Suzuki, καθώς μόνο ο Rins κατάφερε να μπει στη δεκάδα και ο Vale απάντησε: «Με φοβίζει ο Rins γιατί έκανε πολύ καλό χρόνο. Επιπλέον οι Suzuki είναι δυνατές στο δεύτερο μισό του Αγώνα, αφού φθείρουν σε μικρότερο βαθμό τα ελαστικά. Δεν βγάζω εκτός όμως τον Mir». Ο ίδιος νιώθει έτοιμος για τον Αγώνα; «Νιώθω δυνατός και έτοιμος. Στα τεστ δούλεψα πολύ στο στυλ μου, επιπλέον νιώθω και περισσότερο δυνατός σε σχέση με πέρυσι. Μου αρέσει και η ομάδα και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση».

Τέλος, για τον αέρα που περιμένουμε στην πίστα αύριο και την Κυριακή, ο Rossi είπε: «Τα πάντα εξαρτώνται προς ποια κατεύθυνση θα είναι. Στα τεστ έφερε και πολύ άμμο στην πίστα. Θα δούμε. Δεν είναι εύκολο να πεις το τι θα συμβεί».

Επόμενο άρθρο »

Διχογνωμία στην Yamaha για τις εκκινήσεις

« Προηγούμενο άρθρο

Rins: Είχα μιλήσει με τον Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα