• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Qatar2 Test Ημέρα 2: Οι χρόνοι στις 19:00
Μπροστά ο Bagnaia, σημαντική βελτίωση σε χρόνους για Rossi-Zarco
Νέα 11/03/2021 - 19:15

Λίγο πριν το τέλος και της δεύτερης ημέρας δοκιμών στο Qatar, ο Fransesco Bagnaia έχει περάσει στην πρώτη θέση! Είναι η πρώτη φορά που ο Ιταλός βλέπει το όνομά του γραμμένο εκεί ψηλά! Ο Pecco έχει χρόνο στο 1:53,444 και κρατά πίσω του για δύο δέκατα την Aprilia του Aleix Espargaro.

Την ίδια ώρα πολύ δυνατός δείχνει τα τελευταία λεπτά ο Valentino Rossi, ο οποίος με μερικούς γρήγορους γύρους έχει ανέβει στην 4η θέση! Ο χρόνος του – για πρώτη φορά – έπεσε στο 1:53 και είναι κάτι παραπάνω από μισό δευτερόλεπτο πιο αργός από τον «μαθητή» του στην πρώτη θέση. Επιπλέον είναι και η καλύτερη Yamaha, αφού οι υπόλοιπες είναι στις θέσεις 8-9-10.

Πίσω από τον Valentino είναι ο Johann Zarco που και αυτός ακολούθησε ένα ίδιο μοτίβο. Περίμενε και αυτός τα τελευταία λεπτά για να δείξει την ταχύτητά του και κερδίζοντας αρκετές θέσεις, είναι 5ος με έξι δέκατα διαφοράς από την κορυφή. Ως εκ τούτου ο Pol Espargaro έχει υποχωρήσει στην 6η θέση, ελάχιστα μπροστά από τον Alex Rins που έχει πίσω του τις τρεις Yamaha.

Επόμενο άρθρο »

Qatar2 Day2: Κυριαρχία των Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Morbido: Η M1 δεν είναι για μάχες, αλλά… για νίκες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ