• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δοκιμές του Rossi με τη Ferrari 20-21/11 στο Mugello
Μια μέρα πριν εξασφαλίσει και μαθηματικά το όγδοο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του, στην πίστα του Motegi, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Valentino Rossi τι δώρο θα ήθελε να του κάνουν γι' αυτήν την επιτυχία.
Νέα 06/11/2008 - 00:00
Μια μέρα πριν εξασφαλίσει και μαθηματικά το όγδοο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας του, στην πίστα του Motegi, οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Valentino Rossi τι δώρο θα ήθελε να του κάνουν γι' αυτήν την επιτυχία.

Εκείνος χαμογελώντας απάντησε: «Θα μου άρεσε να οδηγήσω μια Ferrari. Όχι κάποιο μοντέλο παραγωγής, αλλά ένα μονοθέσιο της F1. Πρέπει να παραδεχθώ ότι μου έλειψε λίγο αυτή η αίσθηση».

Την επόμενη μέρα πέτυχε τον στόχο του καθώς με τη νίκη που επέστρεψε και πάλι στην κορυφή των motoGP. Τώρα ο Doctor ετοιμάζεται να ...παραλάβει το δώρο του.

Το διήμερο 20-21 Νοεμβρίου, ο 29χρονος σούπερ σταρ θα βρεθεί στο αγαπημένο του Mugello, εκεί όπου έχει πανηγυρίσει επτά συνεχόμενες νίκες, για να οδηγήσει την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια F2008.

Οι άνθρωποι της Scuderia τον θεωρούν δικό τους παιδί έστω και αν αυτός προτίμησε να συνεχίσει στα motoGP και να μην μετακομίσει στην F1.

Σχεδόν τρία χρόνια μετά την τελευταία του δοκιμή με μονοθέσιο της Ferrari (Φλεβάρης του 2006 στην πίστα της Βαλένθια οδήγησε μια F2004), ετοιμάζεται να επιστρέψει στην πίστα για νέες δοκιμές. Τότε βέβαια τα πράγματα ήταν πιο σοβαρά καθώς σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο να παρατήσει τα motoGP και να δοκιμάσει την τύχη του στην F1.

Τελικά το θέμα δεν προχώρησε αφού η αγάπη του για τους αγώνες μοτοσικλετών αποδείχθηκε μεγαλύτερη από οτιδήποτε άλλο.

Εκείνη τη χρονιά άλλωστε είχε χάσει το Πρωτάθλημα από τον Nicky Hayden και είχε πεισμώσει. «Δεν έχει τελειώσει ακόμα η δουλειά μου στα motoGP. Αυτό που έζησα με την Ferrari ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Δεν θέλω να πω αντίο, αλλά εις το επανιδείν», είχε πει χαρακτηριστικά τον Μάιο του 2006.

Τώρα, σχεδόν τρία χρόνια μετά, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν έχει διλήμματα και αμφιβολίες. Θέλει απλά να διασκεδάσει και να απολαύσει τη στιγμή.

'Aλλωστε το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Fiat Yamaha λήγει στα τέλη η του 2010 και όπως είπε ο ίδιος πρόσφατα «...τότε θα είμαι αρκετά μεγάλος για να ξεκινήσω καριέρα στην F1».

Επόμενο άρθρο »

Dovi: «Θα είμαι στους διεκδικητές του τίτλου»

« Προηγούμενο άρθρο

Συνεχίζουν μαζί Fiat - Yamaha

Χορηγοί