• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Συνεχίζουν μαζί Fiat - Yamaha
H πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει... Για ακόμα δύο χρόνια η Fiat θα συνεχίσει να είναι ο βασικός σπόνσορας της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha όπως ανακοινώθηκε από τις δυο πλευρές.
Νέα 05/11/2008 - 00:00
H πετυχημένη συνταγή δεν αλλάζει... Για ακόμα δύο χρόνια η Fiat θα συνεχίσει να είναι ο βασικός σπόνσορας της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha όπως ανακοινώθηκε από τις δυο πλευρές.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία ανέλαβε τη χορηγία της ομάδας του Valentino Rossi το 2007 μετά την αποχώρηση της Camel.

Την πρώτη χρονιά μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν καλά, ωστόσο τη δεύτερη, η ομάδα έκανε το ...τρεμπλ καθώς κατέκτησε τους τίτλους σε οδηγούς, κατασκευαστές και ομάδες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την Fiat για ακόμα δύο χρόνια», σχολίασε ο γενικός διευθυντής της Yamaha Motor Racing Sr, Lin Jarvis και πρόσθεσε: «Μετά από μια δύσκολη πρώτη χρονιά το 2007 είμαστε πραγματικά πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε φέτος και τους τρεις τίτλους. Η απόφαση της Fiat να συνεχίσουμε για ακόμα δύο χρόνια είναι σημάδι της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι άνθρωποι της εταιρίας στις δραστηριότητές μας και η επιβεβαίωση της αξίας του να εμπλέκεσαι στο Πρωτάθλημα των MotoGP. Οι μελλοντικοί μας στόχοι είναι ξεκάθαροι: θέλουμε να συνεχίσουμε να νικάμε ώστε να δίνουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ικανοποίηση στους φίλους της ομάδας».

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε το γεγονός ότι ο Valentino Rossi θα συνεχίσει για ακόμα δύο χρόνια με την ομάδα. Ο οχτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι μια ξεχωριστή φιγούρα στον χώρο των μηχανοκίνητων σπορ και πάνω του επενδύουν πολλά οι άνθρωποι της Fiat όσον αφορά στην προώθηση των προϊόντων τους.

Επόμενο άρθρο »

Δοκιμές του Rossi με τη Ferrari 20-21/11 στο Mugello

« Προηγούμενο άρθρο

Πετυχημένη η επέμβαση στον καρπό του Stoner

Χορηγοί