• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ VALENCIA: O Stoner κλείνει τη χρονιά με νίκη
Ο Αυστραλός πέτυχε νέο ρεκόρ πίστας
Νέα 26/10/2008 - 00:00
Ο Casey Stoner και η Ducati του είναι οι μεγάλοι κερδισμένοι στο κλείσιμο της αγωνιστικής χρονιάς, με μια πειστική νίκη, την 6η της φετινής περιόδου. Ο Αυστραλός περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής ξεκίνησε καλύτερα από όλους, πέτυχε νέο ρεκόρ πίστας στον 5ο γύρο και μετά απλά μεγάλωσε σιγά-σιγά τη διαφορά από τον Dani Pedrosa και τη Honda του που ακολουθούσαν.

Ο Ισπανός με τη σειρά του δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του πρώτου, αλλά συγχρόνως δεν απειλήθηκε από τον 3ο Valentino Rossi που κατάφερε να φέρει γρήγορα την Yamaha του από την 10η στην 3η θέση. Πίσω του τη μάχη κέρδισε σχετικά εύκολα ο Andrea Dovizioso στην τελευταία του εμφάνιση με δορυφορική Honda, αφού από αύριο θα βρίσκεται στη σέλα της εργοστασιακής.

Ο Nicky Hayden με τη σειρά του δεν κατάφερε να τελειώσει την καριέρα του στην Honda με ένα βάθρο και έμεινε στην 5η θέση, μπροστά από τον συμπατριώτη του Colin Edwards με την Yamaha της Tech3.

Ο Shinya Nakano μάλλον μένει εκτός motoGP την επόμενη χρονιά, παρά την αξιόλογη απόδοσή του στους τελευταίους αγώνες και την 7η θέση στην οποία ανέβασε την Honda του στην Valencia.

O Jorge Lorenzo έδωσε ωραίες μάχες για να φέρει την Yamaha του μέχρι την 8η θέση, μπροστά από τον Loris Capirossi με την Suzuki και τον Alex De Angelis που έκλεισε τη δεκάδα πάνω στην Honda του Gresini.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ VALENCIA: To 2009 ήδη ξεκίνησε!

« Προηγούμενο άρθρο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ VALENCIA: O Hayden στην κορυφή

Χορηγοί