• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
ΑΠΟΣΤΟΛΗ VALENCIA: O Hayden στην κορυφή
Ο Hayden πηγαίνει στις απογευματινές κατατακτήριες δοκιμές με ανεβασμένο ηθικό
Νέα 25/10/2008 - 00:00
Ο Nicky Hayden ξεκίνησε τον τελευταίο του αγώνα με Honda (μετά από 6 χρόνια συνεργασίας) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κρατώντας την πρώτη θέση των ελεύθερων δοκιμών και την Παρασκευή και το Σάββατο. Έτσι πηγαίνει στις απογευματινές κατατακτήριες δοκιμές με ανεβασμένο ηθικό, τη στιγμή που έχει δηλώσει ότι «κανείς δεν θυμάται ποιός ήταν πρώτος στις ελεύθερες δοκιμές, το νικητή του αγώνα της Κυριακής θυμούνται» και ότι θέλει να τελειώσει την καριέρα του στην Honda δίνοντας στην ομάδα και τους μηχανικούς του τη χαρά της νίκης που έχουν να γευτούν 2 ολόκληρα χρόνια.

O Shinya Nakano με την εργοστασιακή Honda των δορυφορικών ομάδων που έδωσε το HRC στην ομάδα του Gresini, ήταν 2ος το πρωί, αποδεικνύοντας ότι αξίζει μια θέση σε κάποια ομάδα το 2009. Η μεγάλη έκπληξη των δοκιμών είναι η 3η θέση του Marco Melandri που θέλει να κλείσει τα στόματα όσων στην Ducati τον αμφισβητούν, με μια τελευταία καλή εμφάνιση. Μάλλον είναι η μοναδική φορά φέτος που βρέθηκε μπροστά από τον Stoner, που ήταν 7ος.

O Valentino Rossi με την Yamaha Μ1 στην 4η θέση δεν ανησυχεί αφού ξέρει ότι είναι κοντά στις σωστές ρυθμίσεις για την κατάσταση της πίστας που στέγνωνε προς το τέλος των δοκιμών. Αν αύριο ο αγώνας γίνει σε στεγνό θα έχει το πλεονέκτημα της γρηγορότερης προσαρμογής και της σωστότερης ρύθμισης της μοτοσυκλέτας του, σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους οδηγούς. Ο Andrea Dovizioso στον τελευταίο του αγώνα με τη δορυφορική Honda πήρε την 5η θέση, μπροστά από τον γνωστό για τις ικανότητές του σε τέτοιες συνθήκες, τον Chris Vermeulen με την Suzuki. Ο Dani Pedrosa με την άλλη εργοστασιακή Honda έμεινε στην 8η θέση, όμως η 2η θέση στις δοκιμές της Παρασκευής δείχνει ότι είναι κοντά στις σωστές ρυθμίσεις που θα τον χρήσουν φαβορί για τον αυριανό αγώνα, που είχε κερδίσει πέρυσι.

Επόμενο άρθρο »

ΑΠΟΣΤΟΛΗ VALENCIA: O Stoner το μεγάλο φαβορί

« Προηγούμενο άρθρο

ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ
MOTOGRANDPRIX & RACING ΣΤΟ "The Mall"

Χορηγοί