• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
«Χτίζοντας» πάνω στον Τίτλο του Rookie της χρονιάς!
Τι θέλει να βελτιώσει για φέτος ο Bard Binder;
Νέα 26/02/2021 - 13:34

Ο Brad Binder έκανε καταπληκτική χρόνια ως νεοφερμένος στο MotoGP το 2020, αλλά ποιες είναι οι προσδοκίες φέτος για τον Nοτιοαφρικανό οδηγό της KTM; Μέσα σε διάστημα μόλις τριών Αγώνων, ο Binder κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη επικρατώντας στο Grand Prix της Τσεχίας. Στο τέλος της χρονιάς κατάφερε να αναδειχθεί νεοφερμένος του 2020, κάτι το οποίο γέμισε υπερηφάνεια τον Binder, ο οποίος μίλησε γι’ αυτό στην παρουσίαση της ομάδας της KTM: 

 

“Ήθελα να είμαι Rookie της χρονιάς και αυτό που θέλω τώρα είναι το 2021 να τα πάω ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι πέρυσι κατάφερα πολλά και φυσικά το βασικό ήταν ότι πήρα την πρώτη νίκη μου και την πρώτη νίκη της KTM. Ωστόσο υπήρχαν και μέρες που μπορούσαμε να κάνουμε πολλά περισσότερα. Έκανα αρκετά λάθη και πέταξα ουσιαστικά πολλές χρυσές ευκαιρίες. Έτσι θα μπορούσε να πει κανείς ότι ήταν και μία απογοητευτική χρόνια. Θέλω να διορθώσω τα λάθη που έκανα πέρυσι κι αν τα καταφέρω, ξέρω ότι έχω την ταχύτητα και το ρυθμό για να κάνω καλή δουλειά”.

 

Στη συνέχεια μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις με την μοτοσυκλέτα του MotoGP: “Την πρώτη φορά που ανεβαίνεις σε μία τέτοια μοτοσυκλέτα έχεις ένα φοβερό συναίσθημα. Είναι κάτι το για το οποίο δούλευες σε όλη σου την καριέρα και δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος να εξηγήσω αυτό που νιώθεις όταν κάνεις τους πρώτους γύρους! Η μοτοσυκλέτα είναι απλά απίστευτη... ο τρόπος που επιταχύνει, η σούζα, η δύναμη που έχεις... είναι απλά τρελό…! Ο τρόπος που σταματάει... υπάρχουν τόσα πολλά τρελά πράγματα σε αυτή και θέλεις χρόνο για να τα συνηθίσεις. Είμαι σίγουρος ότι και τώρα, μετά από τόσους μήνες που έμεινα μακριά της, όταν θα ανέβω και πάλι όλα αυτά θα τα νιώσω ξανά”. 

 

Ποιες είναι οι προσδοκίες του νοτιοαφρικανού για τη φετινή σεζόν, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει να μάθει και καινούργιες πίστες; “Πραγματικά ανυπομονώ να μάθω όλες αυτές τις νέες πίστες. Θα είναι σίγουρα μια πρόσκληση και είμαι σούπερ ενθουσιασμένος που ξέρω ότι θα πάω για πρώτη φορά με μοτοσυκλέτα MotoGP σε αυτές τις πίστες. Ο βασικός μου στόχος τώρα είναι να κατανοήσω ακόμα καλύτερα τη τη μοτοσυκλέτα μου και πώς να την οδηγήσω”.

 

Μίλησε επίσης και για τις αλλαγές που θέλει να κάνει τόσο στο πνευματικό κομμάτι όσο και στη φυσική του κατάσταση “Το πρώτο πράγμα που ήθελα να κάνω αυτό το χειμώνα ήταν να καταλάβω όλα όσα έμαθα την περσινή σεζόν. Ειδικά με τον τρόπο που εκτυλίχθηκε το 2020 με τους συνεχόμενους αγώνες δεν είχες πραγματικά πολύ χρόνο να ηρεμήσεις και να κατανοήσεις ακριβώς τι συνέβαινε. Τώρα που μείναμε για λίγο διάστημα μακριά, μου είναι ξεκάθαρο τι χρειάζεται να κάνω για να βελτιωθώ. Πρώτα-πρώτα θα πρέπει να κάνω λιγότερα λάθη σίγουρα. Θα πρέπει να πιστέψω περισσότερο στον εαυτό μου να μην ανησυχώ τόσο πολύ και να πιστεύω ότι η δουλειά μας είναι αρκετή για να κάνουμε μία καλή σεζόν φέτος”.

Επόμενο άρθρο »

Αύριο και μέσω Live Streaming το τελευταίο Αντίο στον Fausto

« Προηγούμενο άρθρο

Αναγεννημένος ο Johann Zarco!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA