• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Taka: Είμαι έτοιμος για τη νίκη!
Νέα 22/02/2021 - 11:40

Το Σ/Κ τόσο ο Alex Marquez, όσο και ο Takaaki Nakagami, μας αποκάλυψαν τις νέες τους μοτοσυκλέτες για τη φετινή σεζόν. Η μοτοσυκλέτα του Ιάπωνα κρατά τα βασικά χρώματα των χορηγών – το άσπρο και το κόκκινο – ενώ πλέον είναι εμπλουτισμένη και με μια χρυσή πινελιά.

 

Ο Taka τα πήγε καλά πέρυσι στο Πρωτάθλημα, πήρε μια pole position, αλλά για διάφορους λόγους τελικά δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο του βάθρο, ή ακόμα και την πρώτη του νίκη. Φέτος θέλει να κάνει τα απαραίτητα βήματα μπροστά ώστε να πετύχει τους στόχους του.

 

«Ήμουν ένα μήνα στην Ιαπωνία με την οικογένειά μου και φίλους και μετά πήγα στην Ισπανία για να προπονηθώ», είπε σχετικά με το πώς πέρασε το χειμώνα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σεζόν που ξεκινά: «Ποτέ δεν έχασα την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πάντα σκέφτομαι τρόπους να βελτιωθώ. Είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω εργοστασιακή μοτοσυκλέτα φέτος. Είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρω να δείξω τις πραγματικές μου δυνατότητές φέτος. Νομίζω ότι μπορώ να πάρω βάθρο και νίκη».

 

Φυσικά ο Lucio Cecchinello πιστεύει πολύ στον οδηγό του: «Πέρυσι ο Taka έκανε ένα μεγάλο βήμα κι έδειξε ότι μπορεί να παλέψει για βάθρα και νίκες. Φέτος, για πρώτη φορά, θα έχει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα και πιστεύω ότι έχει τη δυνατότητα να είναι με τους πρώτους και να μας φέρει μερικά βάθρα».

Επόμενο άρθρο »

Δείτε την παρουσίαση της Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Συνάντηση Ezpeleta και Πρωθυπουργού του Qatar

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα