• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Tetsu: Σταματά το 2021!
Νέα 04/01/2021 - 10:22

Ο Ιάπωνας που κέρδισε τον πρώτο Αγώνα του 2020 στην πίστα του Qatar, στην κατηγορία της Moto2, δεν θα είναι στο grid του Πρωταθλήματος φέτος, το 2021!

 

Ο λόγος για τον Tetsuta Nagashima που ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά την περσινή σεζόν, καθώς πέρα από τη νίκη του στο Qatar, ανέβηκε στο βάθρο και στην Jerez.

 

Από εκεί και πέρα όμως άρχισαν κάποια προβλήματα κυρίως λόγω πτώσεων που τον κράτησαν πίσω και τελικά δεν επέστρεψε στο βάθρο σε όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

 

Ακόμα κι έτσι όμως, ήταν η καλύτερη αγωνιστική χρονιά του Nagashima στο MotoGP.

 

Ο Tetsu ήταν ομόσταυλος του Jorge Martin στην ομάδα του Aki Ajo για το 2020, ωστόσο κανείς από τους δυο δεν θα είναι στην κατηγορία το ’21.

 

Ο μεν Martin έκανε το βήμα για τη μεγάλη κατηγορία, ο δε Nagashima αποφάσισε να σταματήσει και στη θέση του ο Ajo είχε ήδη επιλέξει τον Remy Gardner.

 

Την απόφασή του αυτή την έκανε ο ίδιος ο Nagashima γνωστή σε post του στο Instagram, γράφοντας όμως: «Θα επιστρέψω όμως περισσότερο δυνατός!»

 

Αφήνει ανοιχτό λοιπόν ένα παραθυράκι να επιστρέψει στην κατηγορία την επόμενη χρονιά, στα 29 του χρόνια πλέον.

 

Έτσι ο μοναδικός οδηγός από την Ιαπωνία στην Moto2 φέτος θα είναι ο Ai Ogura, που διεκδίκησε το Πρωτάθλημα απέναντι στον Albert Arenas το 2020 στην Moto3.

Επόμενο άρθρο »

Polyccio: Πρώτη εμφάνιση ως οδηγός της Honda!

« Προηγούμενο άρθρο

Gigi Soldano: το μάτι του MotoGP

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα