• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Europa GP: O P.Espargaro στην Pole Position
Σε δύσκολες συνθήκες βρεγμένης/λίγο στεγνής πίστας
Νέα 07/11/2020 - 17:18

Σε αυτές τις συνθήκες είναι δύσκολο να κάνεις έναν γύρο καλό σε όλα τα κομμάτια της πίστας. Όταν είδα το χρόνο μου είπε ότι ήταν αρκετός για σήμερα”, είπε ο Pol Espargaro που με την ΚΤΜ πήρε την 2η pole position της καριέρας του, στην πίστα στην οποία το 2018 πήρε το πρώτο βάθρο για την Αυστριακή εταιρία. 

Ο Alex Rins με την Suzuki του είχε κάνει λίγο νωρίτερα ένα θαυμάσιο γύρο, αλλά είδε τον συμπατριώτη του να του πάιρνει την 1η θέση για μόλις 41 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Πιο δυνατός από τους δύο έφθασε στην τελευταία στροφή της πίστας ο Johann Zarco με την Ducati, αλλά ένα μικρό γλίστρημα εκεί του στέρησε την πρωτιά και κατάφερε να πάρει τελικά την 4η θέση. Στην τρίτη θέση και την πρώτη σειρά της εκκίνησης ανέβηκε ο Takaaki Nakagami, που είχε κάνει έναν πολύ καλό χρόνο και στην προσπάθεια να τον κατεβάσει κι άλλο έπεσε. 

Δίπλα στον Zarco από τη 2η σειρά θα ξεκινήσει ο Joan Mir που προηγείται στο Πρωτάθλημα και ο Jack Miller που πάντα είναι δυνατός στις δύσκολες συνθήκες. 

Ο Aleix Espargaro έδωσε στην Aprilia την 7η θέση των Κατατακτηρίων και δίπλα του στην 3η σειρά έχει τους Miguel Oliveira (KTM) & franky Morbidelli (Yamaha). 

O Brand Binder ξεκινά 10ος, ενώ o Fabio Quartararo στην 11η θέση έδειξε την αδυναμία του σε μεικτές συνθήκες πίστας. Ο Andrea Dovizioso με την εργοστασιακή Ducati ξεκινά μόλις 12ος.

Ο Valentino Rossi που σήμερα επέστρεψε στην πίστα μετά τα προβλήματα που είχε με τον κοροναϊό πήρε την 18η θέση, ενώ ο ομόσταυλός του Maverick Vinales θα ξεκινήσει από τα πιτς, λόγω της χρήσης του 6ου κινητήρα του φέτος.

 

Στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά: 

 

Επόμενο άρθρο »

Valencia 1 Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 1 Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί