• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valencia 1 Moto3: ΚΑΤ
Pole υπό βροχή για τον McPhee!
Νέα 07/11/2020 - 16:27

EDIT: Πάλι άλλαξαν τα αποτελέσματα. Τα σωστά θα τα δείτε στο 2ο συνοδευτικό αρχείο μας

 

 

Άλλαξε ο καιρός στην Valencia και από τον ήλιο και την κάπως στεγνή πίστα στις ΕΔ3 της Moto2, ήρθε η βροχή στα 15 λεπτά των ΚΑΤ2 της Moto3.

 

Υπό την αρκετά δυνατή βροχή σε κάποια σημεία, ο John McPhee – ένας οδηγός με ευχέρεια στο βρεγμένο – κατάφερε να πάρει την 1η του pole για το 2020 και την 5η της καριέρας του.

 

Ο McPhee ήταν από τους οδηγούς που δεν ακυρώθηκε ο χρόνος του όταν έπεσαν κάποιοι συναθλητές του και υπό καθεστώς κίτρινης σημαίας άλλοι δεν έκοψαν, ως όφειλαν.

 

Ένας από αυτούς ήταν ο Raul Fernandez που έχασε δυο γύρους του στο 1:52 και μαζί την ευκαιρία να ξεκινήσει τον αυριανό Αγώνα από την πρώτη σειρά.

 

Έτσι ο Ισπανός θα εκκινήσει από την τρίτη σειρά.

 

Πίσω από τον McPhee, με διαφορά στα τέσσερα δέκατα, ήταν τελικά ο Celestino Vietti που μαζί με τον Albert Arenas θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά.

 

Μετά τις αλλαγές και τις ακυρώσεις στους χρόνους, από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει τελικά ο Alonso Lopez που είχε μια πτώση, ενώ στην 5η και 6η θέση είναι οι Rossi και Garcia.

 

Από την τρίτη σειρά θα ξεκινήσει ο Darryn Binder, μαζί με τους Raul Fernandez και Kaito Toba.

 

Ένας άλλος Ιάπωνας – και δεύτερος στη βαθμολογία για την ώρα – ο Ai Ogura, θα ξεκινήσει από την 4η σειρά, ανάμεσα στους Andrea Migno και Gabriel Rodrigo.

Επόμενο άρθρο »

Europa GP: O P.Espargaro στην Pole Position

« Προηγούμενο άρθρο

Valencia 1 MotoGP: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα