• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Κάθε χρόνο λάθη… έτσι χάνουμε Τίτλους
Από τη γραμμή των pits στον Αγώνα της Κυριακής ο Ισπανός
Νέα 06/11/2020 - 22:51

Την Πέμπτη, ο Maverick Vinales έλεγε ότι θα κάνει λιγότερα χιλιόμετρα στις πίστες στους εναπομείναντες Αγώνες, έτσι ώστε να διαφυλάξει τους κινητήρες που του μένουν.

 

Από τους πέντε που δικαιούται φέτος κάθε αναβάτης, ο Vinales έχει χάσει έναν από τον πρώτο Αγώνα της Jerez, λόγω του γνωστού προβλήματος με τις βαλβίδες.

 

Από το San Marino και μετά, ο Ισπανός χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον 4ο και τον 5ο του κινητήρα και σήμερα, η Yamaha έκανε γνωστό ότι ο οδηγός της θα βάλει έναν 6ο.

 

Αυτομάτως λοιπόν θα δεχτεί την ποινή και θα ξεκινήσει από τη γραμμή των pit lane την Κυριακή, κάτι που σημαίνει βέβαια ότι ουσιαστικά εγκαταλείπει το Πρωτάθλημα και φέτος.

 

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του μετά τη σημερινή ημέρα, ήταν φανερά απογοητευμένος αλλά και επιθετικός απέναντι στην Yamaha, λέγοντας ότι «πέταξε» και πάλι έναν Τίτλο από λάθη…

 

«Φυσικά και νοιώθω πολύ άσχημα… κάθε χρόνο πετάμε τις ελπίδες μας για Τίτλο από λάθη που κάνουμε».

 

«Το συζητήσαμε με την ομάδα για να κρατήσουμε τον 5ο κινητήρα και να κάνουμε λίγους μόνο γύρους στα ελεύθερα, ελπίζοντας ότι δεν θα μας μείνει στον Αγώνα».

 

«Όμως δεν είχε νόημα… θα είχε αν ήμασταν 20β μπροστά στη βαθμολογία. Τώρα θα ξεκινήσω από την pit lane… ο Τίτλος είναι δύσκολος, αλλά τα πάντα μπορεί να συμβούν».

Επόμενο άρθρο »

Rins: Όλους τους Αγώνες από τα pits!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η Yamaha έκλεψε κι οι οδηγοί το ήξεραν!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα