• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολη μέρα για την Suzuki
Πολύ πίσω στις ΚΑΤ και οι δυο οδηγοί της ομάδας
Νέα 10/10/2020 - 23:28

Πολύ δύσκολα βάζουν στον εαυτό τους για μια ακόμη φορά οι αναβάτες της Suzuki, με τον Joan Mir στην 14η θέση και τον Alex Rins στην 16η.

 

Ο πρώτος, διεκδικητής του Τίτλου και μόλις 8β πίσω από τον Quartararo, είναι ο αναβάτης με τους περισσότερους βαθμούς στα τελευταία 7 Grand Prix.

 

Σήμερα πάντως δυσκολεύτηκε πολύ στη Γαλλική πίστα.

 

«Δεν είχα καθόλου καλή αίσθηση… αύριο θα έχουμε μια τελευταία ευκαιρία να βελτιωθούμε. Είναι σημαντικό να ξαναβρούμε την καλή αίσθηση αν θέλουμε να επιστρέψουμε δυνατοί».

 

Ούτε ο Mir, αλλά ούτε και ο Rins δεν κατάφεραν να αποφύγουν τα λάθη και ο μεν πρώτος είχε μια πτώση σήμερα, ενώ ο δεύτερος δυο.

 

«Με την κρύα άσφαλτο είσαι στο όριο οδήγησης μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας. Χάνω πάρα πολύ στην πρώτη αριστερή στροφή στο πρώτο κομμάτι».

 

«Δεν μπορούμε να φέρουμε σε σωστή θερμοκρασία το ελαστικό εκεί… είναι πολύ δύσκολο και χάνω μόνο εκεί μισό δευτερόλεπτο».

 

«Αυτό σημαίνει ότι αν βρούμε λύσεις μπορούμε να είμαστε πολύ γρήγοροι. Αν καταφέρουμε και βελτιωθούμε, όχι απαραίτητα μισό δευτερόλεπτο, αλλά 2-3 δέκατα, τότε θα κάνουμε καλό Αγώνα».

 

Από την πλευρά του ο Rins έλεγε:

 

«Δεν ήταν και ό,τι καλύτερο οι δυο πτώσεις πριν τις κατατακτήριες, επειδή σου χαλάνε τη ψυχολογία. Το θετικό είναι ότι καταλάβαμε γιατί ήρθαν… ήταν θέμα θερμοκρασίας στα ελαστικά».


«Ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος και θα μπορούσα να είμαι στην πεντάδα, αλλά οι χαμηλές θερμοκρασίες μας δυσκόλεψαν σήμερα».

 

«Αύριο ο πρώτος γύρος θα είναι πολύ σημαντικός για τον Αγώνα. Αν τα καταφέρω και είμαι ανταγωνιστικός στην αρχή, τότε πιστεύω θα τα καταφέρω και θα κάνω καλό Αγώνα».

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Ο Lorenzo έχει μεγάλη δυναμική!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα