• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto2: ΕΔ2
Πρώτος ο Martin, φόβοι για τραυματισμό του Marini!
Νέα 09/10/2020 - 17:47

Τα δεύτερα ελεύθερα στην πίστα του Le Mans ολοκληρώθηκαν με τον Jorge Martin να παίρνει την πρώτη θέση, την ώρα που ο επικεφαλής της κατηγορίας όδευε προς το νοσοκομείο!

 

Πέντε λεπτά από την έναρξη των ΕΔ2, ο Luca Marini είχε μια από τις πιο άσχημες πτώσεις της σεζόν, ένα τρομακτικό highside που τον εκτόξευσε αρκετά μέτρα πάνω από το έδαφος!

 

Ο Ιταλός προσγειώθηκε άσχημα, αλλά παρ’ όλα αυτά κατάφερε να σηκωθεί και να περπατήσει μερικά μέτρα, προτού τον βγάλουν από την πίστα υποβασταζόμενο.

 

Στη συνέχεια ήρθε το ασθενοφόρο και τον μετέφερε πρώτα στο Ιατρικό Κέντρο της πίστας και στη συνέχεια στο πλησιέστερο νοσοκομείο. Υπάρχουν φόβοι ότι έχει σπάσει τον αστράγαλό του.

 

Μετά από μια δεκάλεπτη διακοπή, οι ΕΔ2 της κατηγορίας συνεχίστηκαν και όλα κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά, όταν μετά από ώρες συννεφιάς βγήκε για λίγο και ο ήλιος!

 

Ο Jorge Martin ήταν ο ένας από τους δυο οδηγούς που έκαναν χρόνο στο 1:37 και πήρε την πρώτη θέση όντας πάνω από τρία δέκατα πιο γρήγορος από τον       Jake Dixon.

 

Στο 1:38,0 ο Marco Bezzecchi και στο 1:38,1 ο Sam Lowes, ήταν οι δυο οδηγοί στις θέσεις 3 και 4, ενώ την πεντάδα έκλεισε ο Augusto Fernandez.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans MotoGP: ΕΔ2 (νέοι χρόνοι)

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα