• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans MotoGP: ΕΔ2 (νέοι χρόνοι)
Ο Jack Miller έκανε τη διαφορά
Νέα 09/10/2020 - 18:29

Ο πιο γρήγορος οδηγός στην πίστα στις ΕΔ2 δεν ήταν άλλος από τον Jack Miller. Είτε στην αρχή, είτε στο τέλος, ο Αυστραλός έκανε τη διαφορά από τους υπόλοιπους.

 

Στα πρώτα λεπτά των ΕΔ2 υπήρχε ανησυχία από τις ψιχάλες που είχαν ξεκινήσει να πέφτουν από τα τέλη των ΕΔ2 της μικρής κατηγορίας.

 

Σε εκείνο το διάστημα η πίστα ήταν αρκετά στεγνή και όλοι περίμεναν να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα με τον καιρό.

 

Σ’ αυτά τα πρώτα λεπτά ο Miller – γνωστός για την ικανότητά του σε δύσκολες συνθήκες – είχε τους καλύτερους χρόνους, ενώ ήταν από αυτούς που έβαλαν πρώτοι τα σλικ.

 

Τα σλικ είχαν όλοι στο τέλος, αφού η βροχή σταμάτησε και στον προτελευταίο του γύρο ο Αυστραλός έκανε 1:34,133 κατακτώντας εύκολα την 1η θέση.

 

Πίσω του, με τον τελευταίο του γύρο, ήταν ο Maverick Vinales με διαφορά 0,367’’ από τον Αυστραλό, ενώ στην 3η θέση έμεινε ο Taka Nakagami.

 

Ο Ιάπωνας άνοιξε λίγο τη γραμμή του στον τελευταίο του γύρο (κι ενώ μπορούσε να πάρει την 1η θέση) με αποτέλεσμα να πέσει.

 

Πίσω από τον Ιάπωνα ήταν ο Johann Zarco, ο οποίος μαζί με τον Valentino Rossi και τον Danilo Petrucci ήταν και οι μόνοι με διαφορά στο δευτερόλεπτο από την κορυφή.

 

Την 7η θέση πήρε ο Cal Crutchlow, με τους Alex Marquez, Franky Morbidelli και Pol Espargaro να κλείνουν τη δεκάδα.

Όμως λίγη ώρα μετά το τέλος των ΕΔ2, τα αποτελέσματα άλλαξαν, αφού οι αγωνοδίκες αφαίρεσαν τους χρόνους ταχύτερου γύρου από κάποιους οδηγούς που είτε πάτησαν το πράσινο εκτός κερμπ, είτε δεν έκοψαν σε καθεστός κίτρινης σημαίας. Οπότε στο συνοδευτικό αρχείο δείτε τα τελικά αποτελέσματα!

Επόμενο άρθρο »

Mir: Αποφεύχθηκε μια επικίνδυνη στιγμή!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα