• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SILVERSTONE: Νέα Χορηγία
Η AirAsia χορηγός του Βρετανικού Grand Prix
Νέα 14/02/2010 - 10:19

H AIRASIA ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ GRAND PRIX

 

Η εταιρία AirAsia θα είναι ο βασικός χορηγός του Βρετανικού Grand Prix για το 2010, μετά από συμφωνία συνεργασία 3 χρόνων, που υπογράφηκε πρόσφατα στην πίστα του Northamptonshire. Ο επικεφαλής της Dorna, Carmelo Ezepeleta πέταξε μέχρι τη Βρετανική πίστα για να υπογράψει το συμβόλαιο με το αφεντικό της AirAsia Group, Tony Fernandes. 

 

"Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που η καλύτερη οικονομική αεροπορική εταιρία επέλεξε τα MotoGP για να αυξήσει τη δημοτικότητά της σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο επίπεδο. Η επιστροφή μας στο Silverstone για το Βρετανικό γύρο του Πρωταθλήματος είναι πολύ ευχάριστη, πόσο μάλλον όταν αυτή συνδυάζεται με έναν καινούριο σπόνσορα καθώς και με την προώθηση νέων ταλέντων", δήλωσε ο Ισπανός. 

 

Το ενδιαφέτον της AirAsia για τα MotoGP ξεκίνησε όταν η αεροπορική εταιρία αποφάσισε να γίνει χορηγός των Μαλαισιανών αναβατών στα 125cc, Elly Idzlianizar Ilias και Mohd Zulfahmi Khairuddinfor σαν wildcard συμμετοχές για τον αγώνα της Sepang του 2009. Το δίδυμο αντάμειξε την AirAsia για την εμπιστοσύνη της, καταφέρνοντας να είναι οι μοναδικοί wildcard στα 125cc, που τερμάτισαν μέσα στην 20άδα, το 2009. Ο Zulfahmi πήρε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα είναι ο πρώτος Μαλαισιανός που θα τρέξει στο Παγκόσμιο των 125cc. Ο 18χρονος αναβάτης θα αγωνιστεί με την ομάδα της Ongeta Team I.S.P.A., με χορηγό την AirAsia.

 

Ο Tony Fernandes δήλωσε σχετικά: "Ανυπομονώ να παρακολουθήσω το φετινό "AirAsia British Grand Prix". Πρέπει να το πω πολλές φορές γιατί πραγματικά ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό. Μεγάλωσα παρακολουθώντας MotoGP και η σκέψη ότι η AirAsia θα είναι χορηγός κάποιου αγώνα με γεμίζει ικανοποίηση. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι το ξεκίνημα μια μακράς συνεργασίας με την Dorna, διότι υπάρχουν πάρα πολλοί οπαδοί των MotoGP στη Νοτιοανατολική Ασία. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, στοχεύουμε να κάνουμε το άθλημα ακόμα πιο δημοφιλές στην περιοχή. Ήδη είχαμε την πρώτη αγωνιστική μας εμπειρία, όταν γίναμε χορηγοί των Elly και Zulfahmi. Ήταν πραγματικά κάτι εκπληκτικό και οι αναβάτες έκαναν ολόκληρη τη Μαλαισία περίφανη με τις επιδόσεις τους."

 

Το φετινό Βρετανικό Grand Prix – το πρώτο στην πίστα του Silverstone από το 1986 – θα λάβει χώρα στις 20 Ιουνίου.

Επόμενο άρθρο »

KENNY NOYES: Ανυπομονεί για τη συμμετοχή του στην Moto2

« Προηγούμενο άρθρο

MIKE LEITNER: Η νέα Honda RC211V

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα