• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
REPSOL HONDA: Ικανοποίηση μετά τις δοκιμές της Sepang
Σε καλό δρόμο η Ιαπωνική ομάδα
Νέα 07/02/2010 - 09:23

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 

Το δίδυμο των αναβατών του HRC, Dani Pedrosa και Andrea Dovizioso ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι μετά την ολοκλήρωση των πρώτων φετινών δοκιμών στην πίστα της Sepang.

 

Ο Pedrosa τερμάτισε 4ος ταχύτερος τη δεύτερη μέρα των δοκιμών, ενώ δοκίμασε και την ανάρτηση της Öhlins στην RCV του. Ταυτόχρονα, ο Ισπανός επωφελήθηκε από την παρουσία της βροχής ώστε να δοκιμάσει το νέο, προηγμένο πακέτο ηλεκτρονικών.

 

"Οι δοκιμές εξελίχτηκαν ικανοποιητικά και μπορώ να πω ότι βελτιωθήκαμε αρκετά. Αυτό είναι το σημαντικό στην παρούσα φάση, διότι τώρα αναζητούμε μια σωστή κατεύθυνση πάνω στην οποία θα κινηθούμε ολόκληρη τη χρονιά", δήλωσε ο Pedrosa, του οποίου ο καλύτερος χρόνος ήταν 2’01.822. "Δουλέψαμε κυρίως πάνω στη ρύθμιση της πίσω ανάρτησης και καταφέραμε να συλλέξουμε αρκετές πληροφορίες που θα μας βοηθήσουν όταν επιστρέψουμε στην Sepang, σε δύο εβδομάδες. Δοκιμάσαμε αρκετά διαφορετικά ψαλίδια και στο τέλος της ημέρας, ένιωθα τη μοτοσυκλέτα πολύ καλύτερη.

Dovizioso
Dovizioso

 

Ο Ισπανός συμπλήρωσε: "Την Πέμπτη χρειάστηκα αρκετό χρόνο μέχρι να βρω το ρυθμό μου, αλλά τη δεύτερη μέρα τα πράγματα βελτιώθηκαν, αν και ακόμα δεν είμαστε στο 100% των δυνατοτήτων μας. Είναι πολύ θετικό που θα επιστρέψουμε στη Μαλαισία μέσα σε δύο εβδομάδες. Προς το παρόν δε θα ασχοληθούμε με νέα εξαρτήματα, αντίθετα θα συγκεντρωθούμε στις πληροφορίες που συλλέξαμε. Πάντως επιστρέφω στο σπίτι μου πολύ ικανοποιημένος."

 

Ο Dovizioso συγκεντρώθηκε κυρίως στη ρύθμιση της ανάρτησης, κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Ο Ιταλός εκτιμάει ότι τα αναβαθμισμένα ηλεκτρονικά έχουν βελτιώσει αρκετές πτυχές του χαρακτήρα της RC212V μέσα στην πίστα.

 

"Φεύγω από την Sepang ικανοποιημένος και με καλό ηθικό εν όψει του επόμενου σκέλους των δοκιμών διότι πλέον έχουμε ξεκάθαρες ιδέες για το που πρέπει να κινηθούμε", είπε ο Dovizioso, που έγραψε ταχύτερο γύρο 2’02.272. "Δουλέψαμε πολύ στη ρύθμιση της ανάρτησης με θετικά αποτελέσματα. Τα ηλεκτρονικά έχουν βελτιώσει τη μοτοσυκλέτα σχεδόν σε όλους τους τομείς. Φυσικά ακόμα έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας."

 

Ο Ιταλός πρόσθεσε: "Πρέπει να κάνουμε ένα ακόμα βήμα σε ότι αφορά την ισορροπία της μοτοσυκλέτας. Πιστεύω ότι αυτό θα το δουλέψουμε στο επόμενο σκέλος των δοκιμών. Σε αυτή τη φάση, όλες οι δοκιμές έγινα με σκληρά ελαστικά οπότε οι χρόνοι μας δεν είναι απόλυτα αντιπροσωπευτικοί. Νομίζω ότι το επόμενο σκέλος των δοκιμών στην Sepang θα δείξει τους πραγματικούς ρυθμούς που μπορούμε να κινηθούμε."

Επόμενο άρθρο »

AOYAMA: "Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας"

« Προηγούμενο άρθρο

SEPANG TEST: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ 2η ΜΕΡΑ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA