• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Stoner στο στεγνό, Hayden στο βρεγμένο
Διαφορετικές συνθήκες συνάντησαν οι αναβάτες στις δυο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών που έγιναν την Παρασκευή 3/10 στην πίστα του Phillip Island.
Νέα 03/10/2008 - 00:00
Διαφορετικές συνθήκες συνάντησαν οι αναβάτες στις δυο περιόδους των ελεύθερων δοκιμών που έγιναν την Παρασκευή 3/10 στην πίστα του Phillip Island.

Η πρώτη περίοδος διεξήχθη σε στεγνό οδόστρωμα, σε αντίθεση με τη δεύτερη η οποία επηρεάστηκε από τη νεροποντή που έπεσε.

Στο στεγνό οδόστρωμα, ο τοπικός ήρωας Casey Stoner έδειξε πολύ δυνατός σημειώνοντας τον καλύτερο χρόνο της ημέρας.

Ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής τόνισε με δηλώσεις του πως σε περίπτωση που δεν υποβληθεί σε εγχείρηση στον δεξί του καρπό τότε κινδυνεύει άμεσα η καριέρα του. «Πρέπει να γίνει η εγχείρηση γιατί αν δεν την κάνουμε τότε η καριέρα μου θα τελειώσει», τόνισε χαρακτηριστικά ο 22χρονος αναβάτης. Όπως είπε η επέμβαση θα γίνει στο τέλος της σεζόν και ο χρόνος αποθεραπείας δεν θα ξεπεράσει τους τρεις μήνες. Προς το παρόν πάντως αισθάνεται σχετικά καλά αλλά ανησυχεί για το πόσους γύρους θα «βγάλει» χωρίς να αισθανθεί αδυναμία και κούραση στο συγκεκριμένο σημείο. Ο Hayden ο οποίος του χρόνου θα είναι παρτενέρ του Stoner, ήταν ο ταχύτερος στο βρεγμένο

Ο Hayden ο οποίος του χρόνου θα είναι παρτενέρ του Stoner, ήταν ο ταχύτερος στο βρεγμένο

Ο Αυστραλός αναβάτης της Ducati Marlboro ήταν κάτι λιγότερο από επτά δέκατα του δευτερολέπτου πιο αργός από τον Valentino Rossi που ακολούθησε στη δεύτερη θέση.

Ένα ...καραβάνι από Honda RC212V βρέθηκαν πίσω από τον Ιταλό με τους Alex de Angelis, Andrea Dovizioso, Randy de Puniet, Dani Pedrosa και Shinya Nakano να ακολουθούν. Την πρώτη οχτάδα συμπλήρωσε ο Jorge Lorenzo.

Στη δεύτερη περίοδο οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Οι ουρανοί άνοιξαν και η διαδικασία διεξήχθη σε βρεγμένο, με τη Michelin να δείχνει πολύ δυνατή.

Τον καλύτερο χρόνο υπό αυτές τις συνθήκες σημείωσε ο Nicky Hayden στιγμές πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Στο στεγνό πάντως, ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2006 ήταν μόλις 11ος.

Δεύτερος, αρκετά πιο πίσω, ήταν ο Andrea Dovizioso, ο αναβάτης που θα αντικαταστήσει το Kentucky Kid στην Repsol Honda το 2009. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Chris Vermeulen που θεωρείται μετρ στη βροχή.

Ο Casey Stoner ήταν τέταρτος, με τους Jorge Lorenzo και Valentino Rossi να ακολουθούν. Την πρώτη οχτάδα συμπλήρωσαν ο Sylvain Guintoli ο οποίος σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το 2009 θα αγωνίζεται στο Βρετανικό Πρωτάθλημα Superbikes με την ομάδα της Rizla Suzuki και ο Dani Pedrosa.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Στην pole o Stoner, έπεσε ο Rossi

« Προηγούμενο άρθρο

Mε εργοστασιακή RC212V o Elias στο team Gresini

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA