• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mε εργοστασιακή RC212V o Elias στο team Gresini
Ο Toni Elias επιστρέφει στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε το 2006 την μια και μοναδική ως τώρα νίκη του στα motoGP (στον αγώνα του Estoril).
Νέα 02/10/2008 - 00:00
Ο Toni Elias επιστρέφει στην ομάδα με την οποία πανηγύρισε το 2006 την μια και μοναδική ως τώρα νίκη του στα motoGP (στον αγώνα του Estoril).

Mετά το σύντομο πέρασμά του από την Alice Ducati ο 25χρονος Ισπανός αναβάτης από την Μanresa επιστρέφει στο team Gresini στο οποίο αγωνίστηκε με επιτυχία τη διετία 2006-2007.

Το ευχάριστο γι' αυτόν είναι ότι θα έχει στη διάθεσή του μια εργοστασιακή RC212V παρόμοια με αυτές των Dani Pedrosa - Andrea Dovizioso.

Παρτενέρ του θα είναι ο Alex de Angelis ο οποίος θα αγωνιστεί με την πελατειακή RC212V του 2009 που εξελίσσει φέτος ο Shinya Nakano.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι το San Carlo Gruppo Alimentare θα εξακολουθήσει να είναι ο βασικός σπόνσορας της ομάδας.

«Το ότι εξασφαλίσαμε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα δείχνει το πόσο μας εκτιμά το HRC και θα μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε μια εξαιρετική σεζόν», είπε ο team-manager, Fausto Gresini και πρόσθεσε: «Καλωσορίζουμε τον Τόνι Ελίας που επιστρέφει στην ομάδα και θα είναι παρτενέρ του Alex de Angelis το 2009».

Από την πλευρά του, ο Managing Director του HRC, Koshuke Yasutake τόνισε: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το HRC και το team Gresini θα συνεχίσουν και το 2009 τη μακρά και πετυχημένη πορεία τους. Το team Gresini είναι εδώ και χρόνια ο στρατηγικός μας συνεργάτης στα GP και για ακόμα μια φορά θα παρέχουμε στην ομάδα μια εργοστασιακή RC212V για έναν από τους αναβάτες της».

Η συνεργασία του HRC με το team Gresini ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια και σε αυτό το διάστημα η ομάδα έχει πανηγυρίσει 14 νίκες και αρκετές παρουσίες στο πόντιουμ της μεγάλης κατηγορίας.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Stoner στο στεγνό, Hayden στο βρεγμένο

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν δοκίμασε την M1 του '09 ο Rossi

Χορηγοί
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA