• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati Diavel 1260 στο Good Design Show Europe 2020
Στην Αθήνα
Νέα Αγοράς 25/08/2020 - 16:11

Η Ducati Diavel 1260 στο Good Design Show Europe 2020, στην Αθήνα

Μία Ducati Diavel 1260, φιγουράρει ανάμεσα στα εκθέματα του Good Design Show Europe 2020, που διοργανώνεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα και θα διαρκέσει μέχρι το πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου. Η βραβευμένη πέρσι με Red Dot Design Award ως Best of the Best μοτοσυκλέτα, κατέκτησε και το Good Design Award στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, αποδεικνύοντας την οικουμενική αποδοχή του ξεχωριστού της design. Το δημιούργημα του Stefano Tarabusi, από το Centro Stile Ducati, εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή, κατακτώντας επάξια το βραβείο.

Ως μεγάλη νικήτρια στην κατηγορία των μοτοσυκλετών, η Ducati Diavel 1260 αποτελεί αναμφισβήτητα ένα βασικό πόλο έλξης στην έκθεση που έχει ήδη ανοίξει τις πύλες της. Πρόκειται για την κορύφωση του θρυλικού προγράμματος σχεδιασμού και αρχιτεκτονικής Good Design® με τίτλο Good Design Show Europe, που αυτό το καλοκαίρι ταξιδεύει στην Αθήνα και χαρίζει στο κοινό μία μοναδική επαφή με αντικείμενα-κοσμήματα της καθημερινότητας που ξεχωρίζουν για το design τους.

Το Good Design® βραβεύει κάθε χρόνο σχεδιαστές για την αρτιότητα, τη δημιουργικότητα και την καινοτομία των έργων τους. Πρόκειται για ταλαντούχους δημιουργούς που εργάζονται είτε μεμονωμένα είτε στα σχεδιαστικά τμήματα εταιρειών και προωθούν το σχέδιο ως την τέχνη της εξέλιξης, την τέχνη ενός καλύτερου μέλλοντος. Το 2020, το Good Design® γιορτάζει τα 70 χρόνια από την ίδρυσή του με μία αφιερωματική έκθεση με τίτλο Good Design Show Europe 2020 και έχει επιλέξει την Αθήνα και το The European Centre, για την επετειακή εκδήλωση.

Το πρόγραμμα Good Design® είναι το παλαιότερο και το πιο διάσημο πρόγραμμα βραβείων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ιδρύθηκε στο Σικάγο το 1950 από τον Edgar Kaufmann, Jr., πρώην επιμελητή του MoMA, μαζί με πρωτοπόρους στον μοντέρνο σχεδιασμό, όπως ο Charles και ο Ray Eames, ο Russel Wright, ο George Nelson και ο Eero Saarinen. Το σήμα του Good Design® θεωρείται διεθνώς ως σήμα αριστείας σχεδιασμού, αναγνωρίζοντας τις πιο εξαιρετικές και ριζοσπαστικές δημιουργίες στον κόσμο του design. Από το 1950, περισσότερες από 40.000 δημιουργίες έχουν τιμηθεί με το συγκεκριμένο βραβείο για την καινοτομία τους.

Το Good Design Show Europe 2020 φιλοξενείται στο The European Centre, Μητροπόλεως 74, Αθήνα, έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2020, με δωρεάν είσοδο για το κοινό. Η έκθεση για το υπόλοιπο του Αυγούστου είναι ανοικτή Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή, 12.00 -18.00 ενώ το Σεπτέμβριο και μέχρι τη λήξη της θα είναι ανοικτή και τα Σαββατοκύριακα, τις ίδιες ώρες.

Τηρούνται αυστηρά οι οδηγίες των αρμόδιων αρχών, με βασική προτεραιότητα των διοργανωτών τη δημόσια υγεία και ασφάλεια. Στον εκθεσιακό χώρο θα μπορούν να εισέλθουν ταυτόχρονα έως και 20 άτομα.

Επόμενο άρθρο »

H Michelin είδε ένα θρίλερ στην τελευταια στροφή του αγώνα της Αυστρίας

« Προηγούμενο άρθρο

Η BMW Μ παρουσίασε, στο Red Bull Ring, τα πρωτότυπα BMW M4 Coupe και BMW M4 GT3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα