• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καθυστερεί για 2 ή 3 μήνες η επιστροφή του Marquez!
Νέα 22/08/2020 - 21:51

Η Honda ανακοίνωσε νωρίτερα το απόγευμα ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Marc Marquez δεν θα είναι στο Misano, σε δυο εβδομάδες από τώρα.

 

Στην ανακοίνωση δεν γίνεται ξεκάθαρο το πότε θα επιστρέψει, ωστόσο υπογραμμίζεται ότι θα υπάρχει μια καθυστέρηση στην επιστροφή της τάξης των 2 ή 3 μηνών!

 

Είναι σαφές ότι μετά τις επιπλοκές στον τραυματισμό του στον πρώτο Αγώνα της χρονιάς στην Jerez, το HRC και ο Marc δεν θα βιαστούν να επιστρέψουν.

 

Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι η Honda και ο Ισπανός παραδέχονται ότι το Πρωτάθλημα γι’ αυτούς έχει οριστικά τελειώσει.

 

«Πολλά λέγονται και ακούγονται για την ανάρρωση του Marc. Εμείς όμως από την πρώτη ημέρα, μετά το δεύτερο χειρούργειο, λέγαμε ότι θα επιστρέψει μόνο όταν είναι 100% έτοιμος».

 

«Δεν θέλουμε να βιαστούμε. Όταν είναι έτοιμος να επιστρέψει και να είναι στο γνωστό του επίπεδο, τότε θα σκεφτούμε το επόμενο βήμα μας», ήταν τα λόγια του Alberto Puig.

 

Ο δοκιμαστής της ομάδας, ο Stefan Bradl – ο οποίος ήδη έχει αντικαταστήσει τον Ισπανό στην Τσεχία και στην Αυστρία – θα συνεχίσει να το κάνει για το επόμενο διάστημα.

 

Μετά τα νέα αυτά, φαίνεται ότι ο Marc ίσως τελικά επιστρέψει για τους τρεις τελευταίους Αγώνες της χρονιάς, τον διπλό στην Valencia και αυτόν στο Portimao.

Επόμενο άρθρο »

«Η pole στον Pol;» Καλό μου ακούγεται!

« Προηγούμενο άρθρο

Austria 2 Moto2: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα