• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Austria 2 Moto2: ΚΑΤ
Άκρως εντυπωσιακή pole από τον Canet!
Νέα 22/08/2020 - 17:58

O Aron Canet ήταν αυτός που εντυπωσίασε στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων δοκιμών της μεσαίας κατηγορίας, κατακτώντας την 1η του pole στην Moto2.

 

Με τα απειλητικά σύννεφα να μαζεύονται σταδιακά πάνω από την πίστα της Αυστρίας, κανείς δεν ήξερε αν τελικά θα είχαμε βροχή ή όχι.

 

Την ίδια ώρα η θερμοκρασία έπεφτε συνεχώς και από τους 53-53ο C που είχαμε νωρίτερα στην άσφαλτο, οι κατατακτήριες ολοκληρώθηκαν με 49ο C!

 

Οι οδηγοί, τόσο στις ΚΑΤ1 όσο και στις ΚΑΤ2 (οι περισσότεροι τουλάχιστον) έμειναν με τα ίδια ελαστικά από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

Επομένως ήταν στα πρώτα λεπτά που είδαμε τους καλύτερους χρόνους και σ’ αυτό το διάστημα ο Aron Canet έκανε το 1:28,787 που του χάρισε την πρώτη θέση!

 

Εντυπωσιακός ο χρόνος του Ισπανού, ήταν μόλις λίγα δέκατα πάνω από τον απόλυτο χρόνο πίστας, αν και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για έναν Rookie στην κατηγορία!

 

Παρ’ όλα αυτά τους επισκίασε όλους και άφησε πίσω του τον Jorge Martin, ο οποίος πάντως παραμένει ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον αυριανό Αγώνα.

 

Το άλλο φαβορί, όπως παραδέχτηκε στο Parc Ferme ο Martin, είναι ο Marco Bezzecchi με τον εκπληκτικό ρυθμό Αγώνα που έδειξε χτες.

 

Μετά από μια σειρά δύσκολων Αγώνων το περασμένο διάστημα, ο Tetsuta Nagashima κατάφερε να πάρει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε ΚΑΤ της Moto2.

 

Ο Ιάπωνας είναι αυτός που κλείνει την πρώτη σειρά, με τους ανθρώπους της ομάδας του Aki Ajo να βλέπουν και τους δυο οδηγούς τους στις πρώτες θέσεις.

 

Συνεχίζει να βελτιώνει την εικόνα του ο Augusto Fernandez, που σήμερα πήρε και αυτός το καλύτερό του φετινό αποτέλεσμα σε κατατακτήριες.

 

Μαζί του στη 2η σειρά θα είναι ο Marco Bezzecchi και ο Remy Gardner που δεν πλήρωσε τελικά πολύ ακριβά την πτώση που είχε προς το τέλος.

 

Δύσκολο έργο θα έχει ο επικεφαλής της βαθμολογίας Luca Marini, ο οποίος θα ξεκινήσει από την 12η θέση, αλλά και ο δεύτερος στο βαθμολογικό πίνακα Bastianini που ήταν 15ος σήμερα.

 

Για την Speed Up ήταν η πρώτη της pole position για φέτος και η πρώτη της μετά τον περσινό Αγώνα στην Valencia όταν την pole έπαιρνε τότε ο Jorge Navarro.

Επόμενο άρθρο »

Καθυστερεί για 2 ή 3 μήνες η επιστροφή του Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

O Pol Espargaro στην Pole Position στο GP της Styria

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα