• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez Test Moto2: 2η περίοδος
Έφυγε με την 1η θέση ο Jorge Martin
Νέα 15/07/2020 - 20:36

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 το 2018, ο Jorge Martin, ήταν αυτός που κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο χρόνο στην πίστα της Jerez.

 

Ο Ισπανός, που από πέρυσι αγωνίζεται στην Moto2, σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:42,346 και πήρε την πρώτη θέση για ένα δέκατο περίπου, από τον Marco Bezzecchi.

 

Οι δυο τους αγωνίζονται με μοτοσυκλέτα που έχει πλαίσιο της Kalex, όπως και οι άλλοι δυο αναβάτες που ακολουθούν πιο πίσω: ο Luca Marini και ο Marcel Schrotter.

 

Ο τελευταίος επισκίασε τον ομόσταυλό του, τον Tom Luthi, που είχε την πρώτη θέση το πρωί. Βέβαια οι δοκιμές δεν αποτελούν πρόσφορο έδαφος για ασφαλή συμπεράσματα της δυναμικής του κάθε αναβάτη.

 

Μέσα στην πεντάδα των ταχύτερων μοτοσυκλετών της κατηγορίας για το τεστ της Jerez ήταν και η Speed Up του Jorge Navarro.

 

Ο Ισπανός ήταν μόλις 0,344’’ πιο αργός από τον Martin αλλά και 0,213’’ πιο γρήγορος από την άλλη Speed Up, αυτή του Fabio di Giannantonio που πήρε την 9η θέση.

 

Ανάμεσα στους δυο βρέθηκαν οι Enea Bastianini, Sam Lowes και Remy Gardner, όλοι τους με πλαίσιο της Kalex.

 

Η MV Agusta είχε ως καλύτερο εκπρόσωπό της τον Stefano Manzi ενώ ακόμα πιο πίσω ήταν η NTS, ο κορυφαίος οδηγός της οποίας (Bo Bendsneyder) ήταν 25ος.

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Πτώση και ελαφρύς τραυματισμός για Petrucci

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez Test MotoGP: 2η περίοδος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα